Xiaomi Mi 10 Ultra och Redmi K30 Ultra är vackra och omöjliga: ingen ankomst till Europa i sikte

Igår höll Xiaomi en avgörande händelse i Kina, som syftade till att fira tioårsdagen av dess grundande. Det var också det första evenemanget med publik i kött och blod (alla flitigt utrustade med masker) på många månader nu och framför allt har det sett en följd på scenen många intressanta produkter, bland vilka Mi 10 Ultra och Redmi K30 Ultra sticker ut. För oss italienska åskådare kan de positiva anteckningarna dock redan ha avslutats här.

Även om Xiaomis tentakler länge har sträckt sig till många andra marknader runt om i världen annonserades inte evenemanget utanför Kina, ett tecken på att fokus var på hemmamarknaden. Och den här ledtråden verkar ha bekräftats, enligt vissa rykten som läckt ut från företagets övre våningar: Mi 10 Ultra och Redmi K30 Ultra kommer att förbli exklusivt för den kinesiska marknaden.

LÄS OCH: Xiaomi Mi 10 Ultra är bäst kamera telefon till världen, enligt DxOMArk

Som alltid i dessa fall, det sista ordet sägs aldrig, Xiaomi kan mycket väl tänka om det inom en snar framtid och ta med dessa produkter till den västra marknaden också. Men om du blev särskilt fascinerad av dem är det bra att du inte lägger för många förhoppningar om att se dem landa i våra hyllor.

Via: GSM Arena

Relaterade artiklar

Back to top button