Xiaomi Mi 10 kan bära ett 4800 mAh batteri

En ny läcka indikerar att den – meddelade och samtidigt förväntade – Xiaomi Mi 10-familjen skulle ha ett batteri mellan 4500 och 4800 mAh. Det vill säga den strömstyrkan tillhör sannolikt den “vanliga” modellen., eftersom det skulle finnas (åtminstone) en annan variant med efternamnet Pro med mer.

Mi 10-serien skulle sticka ut för sina batterier

Om vi ​​lägger till det tidigare ryktet att batterierna i denna serie har en snabb laddning på 66 W (11V-6A), så är nästa flaggskepp av det kinesiska företaget kommer att förstärkas i denna aspekt. Dessutom kan den Pro-modellen gå från 0 till 100% batteri på 35 minuters laddning. Även om det är åtminstone nyfiken att veta laddningstiden och inte batteriets specifika kapacitet.

Och om allt detta inte verkar vara tillräckligt för den dagliga upplevelsen av en mobil, kan du snabbt tillgripa ett annat sätt att få energi. Tydligen fungerar Xiaomi på en trådlös laddning på 50 W. Vi pratar om en högre effekt även vid kabelbelastningar på många smartphones för närvarande. Den trådlösa tekniken skulle gå ut på marknaden under andra kvartalet nästa år.

Källa: GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button