Xiaomi Meri kunde montera en CPU som utvecklats direkt av Xiaomi (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi Meri kunde montera en CPU som utvecklats direkt av Xiaomi (foto)

Vi hade redan pratat om för en månad sedan Xiaomi Meri, nytt namn på enheten som borde ha hetat Xiaomi Mi5c. Tack vare framträdandet på AnTuTu och GeekBench känner vi redan till några av de tekniska egenskaperna hos det kinesiska företagets mellanklass, men just idag läcker de ut ny information och några fler bilder.

Trots vad som hade kommit ut i tidigare rykten borde Xiaomi Meri montera en ny processor utvecklad direkt av Xiaomivars kodnamn skulle vara Kotte. Inga ytterligare detaljer är kända, men resultaten från tidigare tester visar att denna CPU inte är designad för att konkurrera med de bästa Snapdragon eller MediaTek på torget.

Nyheter även för skärmen, som inte längre borde ha klassikerna svarta kanter sett på många av företagets smartphones – men absolut inte på den nya Xiaomi Mi MIX – medan närvaron av NFC-chip. Märkligt nog kommer den nya enheten bara att vara tillgänglig i färger rosa guld, guld och svartvilket innebär att det inte kommer att finnas någon vit variant.

Xiaomi Meri bör kosta 1499 Yuan (ca 204 € till växelkursen) och kommer nästan säkert redan att vara tillgänglig för 12.12-kampanjen den 12 december, vilket gör att vi tycker att det borde vara lanseras senare denna månad.

Relaterade artiklar

Back to top button