Xiaomi MagSafe iPhone 12 kyltillbehör –

Om du inte kan med din fiende, erbjuda honom lösningar, detta är vad Xiaomi måste ha tänkt med alla Apple-användare som förblir lojala mot varumärket. Förutom mobiltelefoner har Xiaomi ett komplett ekosystem av prylar och tillbehör, bland vilka det nu finns en ny möjlighet som tillåter vad är iPhone 12 för bekväm och enkel kylning till komplett uppvärmning.

Under vissa användningsperioder mötte iPhone 12-användare problem med höga temperaturer, och detta fick Xiaomi att presentera en lösning som, med hjälp av teknik skapad av Apple, erbjuder alternativ så att nu, med sommarens och värmens ankomst, dessa problem inte längre återkommer i någon av modellerna eftersom tillbehöret är kompatibelt med iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max.

Black Shark FunCooler 2: Xiaomis MagSafe-lösning

Tack vare märket av enheter speciellt designade för spelsektorn Xiaomi, Black Shark, erbjuder tillverkaren oss tillbehör i fanstil som placeras på baksidan av olika iPhones. med MagSafe … Denna teknik, som debuterade i iPhone 12, har introducerat många lösningar nyligen, och Xiaomi ville utöka funktionerna så att Apple-användare också har en anledning att vara intresserade av Xiaomi.

Tillbehör för iPhone 12 mini

Tillbehör med intern fläkt som riktar kyld luft direkt ovanför terminalen för att sänka temperaturen vid behov. Baserat på det, 15 bilder som låter dig hålla din iPhone stadigt i händerna för att spela spel eller göra vad vi behöver med terminalen utan att oroa dig för överhettning. Vi behöver bara föra den närmare baksidan så börjar den fungera, att kunna ta bort den på samma sätt när vi inte längre behöver den.

När kan vi få det?

Om du är en av dem som är intresserade av detta kyltillbehör för iPhone 12 måste du vänta eftersom det bara har introducerats i Japan för tillfället, även om intresse kan leda till det någon gång i Spanien, vilket ännu inte har bekräftats. . .. … Detta lilla tillbehör med en diameter på 62 mm och en höjd på 22 mm kan vara den perfekta följeslagaren för vem som helst, då den inte är för stor eller tung, bara 73 gram med tanke på vad detta tillbehör ger vid vissa tidpunkter.

accessorio xiaomi enfriar iphone 12

Priset som det kan erhållas till i Japan är 6 980 yen, vilket är 55 euro med ett direktbyte. Låt oss se om vi äntligen kan få det här intressant iPhone 12 värmelösning Och förutom den attraktiva speldesignen så lever det upp till våra förväntningar.

Relaterade artiklar

Back to top button