Xiaomi löser en bugg men skapar fyra till på nya Redmi Note 5 och 5 Pro

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi löser en bugg men skapar fyra till på nya Redmi Note 5 och 5 Pro

Förra veckan har Xiaomi fixade ett problem omgående relaterat till den låga volymen på hörlurarna genom att släppa version 9.2.5.0 av MIUI som också inkluderade februarisäkerhetspatchen. Tydligen har dock den senare versionen fört med sig andra buggar som äventyrar vissa funktioner genom att släppa lös onlinegemenskapen.

Flera användare sedan den senaste uppdateringen har börjat rapportera irriterande anomaliervilket förstörde stämningen för flera glada köpare för köpet av nya Xiaomi Redmi Note 5 och 5 Pro. buggar som hittills har identifierats är fyra och diskuteras brett på det officiella Xiaomi-forumet.

Den första äventyrar användningen av spel som inkluderar en kontroller: telefonen beter sig automatiskt som om en extern joystick har anslutits och inaktivera skärmkontroller gör dessa videospel oanvändbara.

Den andra anomalien gäller fel på gyroskopetenheten som låter dig orientera dig med kompassen och som uppfattar smartphonens rörelser.

Slutligen, den tredje och fjärde buggen gör bilderna tagna med den främre sensorn helt svarta och de blockerar telefonen så snart vissa appar som kamera eller YouTube öppnas.

Även om de ännu inte har anlänt till Italien kan sådana nyheter göra köpet av den nya Redmi Note 5 problematiskt, så vi hoppas att Xiaomi snabbt kommer att hitta en lösning.

Relaterade artiklar

Back to top button