Xiaomi letar efter betatestare för att uppdatera Mi 6 till Android Oreo

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi letar efter betatestare för att uppdatera Mi 6 till Android Oreo

Att utvecklingen av Android Oreo för Xiaomi Mi6 är det redan igång det är verkligen inte en överraskning, och precis i början av denna månad hade företaget startat en testfasen för betaversionen av den nya ROM, dock reserverad för ett litet antal kinesiska användare. Idag öppnas dörrarna även för västerländska användare, som äntligen kommer att kunna registrera sig för att testa den nya versionen av operativsystemet.

Testet av den nya ROM, baserat på anpassning MIUI 9, den är öppen för användare från hela världen, även om det naturligtvis kommer att vara nödvändigt att rapportera feedbacken på engelska. Den enda förutsättningen är att ha den senaste versionen av MIUI Global Developer ROM installerad på din Xiaomi Mi6.

För att begära medlemskap i gruppen av testare, använd helt enkelt appen Xiaomi MIUI-forum (för vilket du hittar märket längst ner i artikeln), gå till avsnittet “Rekrytering”, fyll i fälten i formuläret och skicka förfrågan med alla uppgifter. Ansökningar kommer att samlas in till 26 decemberoch de valda användarna kommer att få ett privat meddelande den 29 december med all nödvändig information.

Mi6 kommer dock inte att vara den enda som sätts under press av sina användare för utvecklingen av Android Oreo: med samma procedur letar Xiaomi efter betatestare för MIUI 9 även för de senaste Redmi 5A Och Redmi Note 5A / Redmi Y1 Lite.

Relaterade artiklar

Back to top button