Xiaomi lanserar IPX7 Bluetooth-högtalare och switch på sommaren –

Kompakt Bluetooth-högtalare Mi 2

Xiaomi har också lagt ut två nya högtalare till försäljning i Spanien. Låt oss börja med den billigaste Kompakt Bluetooth-högtalare Mi 2 , din nya kompakta Bluetooth-högtalare som tar oss vart du än går. Högtalaren har en krok som gör att den kan bäras på cykel, ryggsäck eller för enkel transport. Batteriet räcker i 6 timmar vid 80 % volym och vi kan kontrollera återstående batterikraft från en mobiltelefon precis som andra Bluetooth-enheter.

Högtalaren har även ett inbyggt headset för att svara på samtal, samt möjlighet att svara på dem genom att trycka på strömknappen. Anslutning – Bluetooth 4.2 med en räckvidd på 10 meter. Motstånd 4 ohm. Tyvärr är kontakten de använder MicroUSB och inte USB C alla nya mobiltelefoner har det redan.

Den är redan till försäljning i Spanien och priset är det 9,99 euro

Mi bärbar Bluetooth-högtalare

Den idealiska Bluetooth-högtalaren för sommaren är dock Mi bärbar Bluetooth-högtalare , finns i blått och svart. Denna högtalare började säljas i Indien för några dagar sedan och är nu officiellt tillgänglig för köp i Spanien. Den har en ljudeffekt på 16W med två ljudlägen, Normal och Bass, för att anpassa användarupplevelsen utifrån miljön.

xiaomi altavoz

Denna IPX7-skyddade Bluetooth-högtalare är utrustad med Bluetooth 5.0-teknik. Tack vare detta kan vi synkronisera två högtalare och använda dem som stereohögtalare. Därför är den idealisk att använda i sommar på stranden eller i poolen. Batteriet på 2 600 mAh räcker i 13 timmar på en laddning, och det stöder handsfreesamtal. Laddningsporten är USB C, så vi kan använda samma kabel för mobiltelefon och högtalare.

Det är priset 39,99 € och den är redan till försäljning i Spanien.

MIJIA skärmomkopplare

Äntligen har vi en smart switch som företaget har listat för försäljning i Kina. Detta Smart switch finns i två modeller, en med en knapp och den andra med två … Till den kan vi koppla tändningen av vilken smart enhet som helst, inklusive belysning eller till och med scener konfigurerade för att slå på eller stänga av flera enheter samtidigt.

Strömbrytaren, som vi kan se på bilderna, har en CD-skärm som visar temperatur och luftfuktighet i rummet, samt datum, tid och väder ute. Dessa data kan synkroniseras med en luftkonditionering, fläkt eller luftfuktare för att automatiskt slås på.

Dess pris är 99 RMB för en enkel switch och 109 RMB för en dubbel switch, vilket motsvarar 13 och 14 euro , respektive. De kommer att finnas tillgängliga från den 4 juli.

Relaterade artiklar

Back to top button