Xiaomi lanserar den nya smarta fjärrstyrda leksaksjeepen i samarbete med Suzuki

Xiaomi har genom åren verkligen inte berövat sig intressanta samarbeten med märken av en viss tjocklek, både inom det elektroniska området och i andra sektorer. Partnerskap med Philips, Braun men också med Hasbro för Transformatorer säljs direkt av den kinesiska jätten. De senaste nyheterna är en smart fjärrkontroll leksak jeep Suzuki Jimny, det där Xiaomi lanserades i samarbete med det japanska företaget vid en pris optimal.

Xiaomi: den fjärrstyrda jeep Suzuki Jimny smarta leksaken drivs genom smarttelefonen

xiaomi fjärrkontroll jeep smart leksak suzuki jimny pris

När det gäller leksaksbilen från Xiaomi, står vi inför en trogen återgivning av terräng jeep Suzuki Jimny, att väga 1:16, med alla detaljer som gjorde den japanska tillverkarens bilserie ikonisk. Skönheten ligger dock i möjligheten, med Xiaomi som spelar in, för att kunna köra bilen Suzuki genom applikationen som gör det smartphone en riktig fjärrkontroll för detta jeep smart.

Tillverkad av material magmuskler, den jeep Suzuki Jimny fjärrkontroll smart leksak det är verkligen mycket motståndskraftigt och bär tecknet på samarbetet med Xiaomi tack vare märkeslogotypen på reservhjulet på baksidan. Den kan laddas via ingången USB. Också väldigt trevligt att kunna montera det själv, med mer 200 stycken att sätta ihop.

Leksaksbilen smart terrängfordon Xiaomi Suzuki Jimmy kommer in Kina på varumärkets officiella butik och vidare YouPin till övertygande pris än 199 yuan, vilket är rättvist 25 €, en mycket intressant kostnad.

Den radiostyrda bilen Xiaomi Suzuki finns tillgängligt på Banggood, med frakt från europeiska lager. Om du är intresserad av det här senaste tillbehöret från märket för att berika din samling, nedan hittar du länken till köpet tillsammans med kupongen.

Xiaomi Suzuki Jimny Sierra - radiostyrd bil | Banggood

Frakt från EUROPA Gratis – moms ingår

Mer mindre ⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button