Xiaomi kommer som en överraskning för Amazon Italien!

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi kommer som en överraskning för Amazon Italien!

Nyheten – som vi berättade för några dagar sedan – det låg i luftenmen förmodligen var det få som förväntade sig att det skulle förverkligas så snartlagom till Black Friday: Xiaomi har officiellt landat i Italien! Åtminstone på den italienska motsvarigheten till den mer kända platsen för e-handel: Amazon.

För närvarande rada upp av produkter Dess mager, begränsad till endast tre smartphonemodeller. Det stora steget är dock nu genomfört. Dessa är Mi A1, Redmi Note 4 och Redmi 4X, alla säljs och skickas direkt av Amazon (med tillgänglighet med start 23 eller 24 november). Inga fler problem med långa väntetider för att få dem, risken för tullavgifter och osäkra garantier: Amazon är en absolut säkerhet inom dessa områden. Och det kommer inte heller att finnas några kompatibilitetsproblem med italienska nätverk, eftersom dessa är modeller utrustad med 20 band.

Men det finns också nackdelen, representerad av priser. Som man kunde förvänta sig är priserna på Xiaomi-smarttelefoner som säljs direkt i Italien inte bara definitivt dyrare jämfört med importkanalerna du var van vid, men också jämfört med Lagra Amazon spanska – Xiaomi Mi A1 till exempel, kanske den mest efterlängtade av den italienska allmänheten, kostar väl 50 € mer jämfört med Amazon Spanien.

Landningen av Xiaomi-produkter på Amazon Italien åtföljdes inte av officiella tillkännagivanden eller kommunikation, som dock kunde komma senare. Hur det än må kan du hitta alla Xiaomi-smarttelefoner som säljs av Amazon Italien genom att besöka den här sidan, medan vi nedan listar dem en efter en, med de relativa priserna:

Relaterade artiklar

Back to top button