Xiaomi kommer inte att använda en underskärmskamera i flaggskeppets smartphone Xiaomi 12

Xiaomi 12

Enligt oberoende webbkällor kommer presentationen av smartphonen Xiaomi 12 att äga rum den 28 december. När tillkännagivandet närmar sig dyker fler och fler detaljer om den kommande enheten upp på webben.

Det råder ingen tvekan om att modellen kommer att byggas på flaggskeppet SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, som tillkännagavs i början av december. Xiaomi 12 kommer att utrustas med en OLED-skärm. Vissa insiders tillskrev den nya produkten till en selfiekamera på underskärmen. Men häromdagen meddelade den välkända teknikbloggaren Digital Chat Station att tillverkaren inte skulle använda en sådan design. I alla modeller av Xiaomi 12-serien kommer den främre kameran att placeras i ett litet hål. Det är enklare ur teknisk synvinkel, och kvaliteten på bilderna blir högre. Naturligtvis blir kostnaden lägre. När det gäller den bakre kameran kommer den att få en 50 MP huvudmodul.

Evenemanget den 28 december kommer att innehålla Xiaomi 12 och Xiaomi 12 Pro som drivs av Snapdragon 8 Gen 1, samt Xiaomi 12X-smarttelefonen med Snapdragon 870-processor.

Källa: weibo.com, gizmochina.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


Relaterade artiklar

Back to top button