Xiaomi kommer ihåg att tillkännage Redmi S2 för Italien: det börjar från € 179,90

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi kommer ihåg att tillkännage Redmi S2 för Italien: det börjar från € 179,90

Även om det har varit tillgängligt från vissa italienska återförsäljare i några veckor, har Xiaomi först nu beslutat att officiellt meddela ankomsten i Italien av Redmi S2, en av dess smartphones på ingångsnivå, som i vissa avseenden verkar vara mycket avancerade. Låt oss sammanfatta de tekniska specifikationerna.

Den kinesiska tillverkaren är återigen angelägen om att betona fotografisk kvalitet av en sådan billig enhet, tack vare dubbel baksensor som använder sig av det mycket omtalade artificiell intelligens att ge det bästa av sig själva, men också och framför allt tack vare frontkameran från 16 megapixlarsom kommer att veta hur man behagar fansen selfie.

Xiaomi meddelade att från och med idag, Redmi S2 i version 3/32 GB kommer att finnas tillgänglig på Mi Store i Arese (MI) till priset av 179,90 € i färgerna mörkgrå, guld och roséguld. Den kommer sedan att lanseras på andra distributionskanaler även om den, som vi har förutsett, redan har varit tillgänglig online en tid.

Relaterade artiklar

Back to top button