Xiaomi kommer att avslöja Redmi S2 den 10 maj och ger oss under tiden en nära överblick över de bakre linjerna (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi kommer att avslöja Redmi S2 den 10 maj och ger oss under tiden en nära överblick över de bakre linjerna (foto)

I väntan på att ta reda på om den stora dagen för Mi 7 verkligen kommer att vara den 23 maj, har Xiaomi beslutat att bryta förseningen åtminstone när det gäller Redmi S2avslöjar datumet för dess officiella presentation, planerad till 10 maj. För tillfället ger den kinesiska tillverkaren oss en närmare titt på bakre former av den nya smarttelefonen i Redmi-serien.

Tack vare detta framställa väl detaljerade vi kan förstå några skillnader estetiskt jämfört med den redan presenterade Mi 6X, av vilken Redmi S2 till en början verkade vara en enkel ekonomisk variant. Detaljen som omedelbart fångar blickarna gäller plastinsatserna till antennerna, representerade inte längre av en enda och tjockare linje, utan av två smalare linjer som löper parallellt med varandra längs anordningens sinusitet. Ett val som liknar det som OPPO föreslagit för sin R11.

Men flera likheter kvarstår med Mi 6X, på alla dubbel kamera anordnade vertikalt – som dock kunde sticka ut i mindre utsträckning – och den fingeravtrycksläsare bak.

Kom ihåg att Redmi S2 borde integrera en SoC Snapdragon 625 och en display från 5,99″ endast i upplösning HD+ (720 x 1 440 pixlar). Märkligt nog verkar Mi 6X och Redmi S2 för tillfället vara de största misstänkta för att ligga till grund för de kommande två Xiaomi Android One-smarttelefonerna. För tillfället väntar vi dock på den 10 maj för att veta alla detaljer om denna Redmi S2.

Relaterade artiklar

Back to top button