Xiaomi (kanske) kommer också att ha en smartphone med en roterande kamera (foto)

Xiaomi har patenterat en ny smartphone med en skärm helt fri från hack eller stanshål för den främre kameran. Sensorn kommer inte ens att döljas under skärmen, vilket ryktas om att hända med Mi MIX 4: valet för den här nya enheten verkar följa det från Samsung sett på Galaxy A80.

Xiaomi skiljer sig också från Mi MIX 3 med sin egen skjutreglage, vacker men obekväm, och från andra modeller med popup-rum: på den här nya modellen det kommer ingen främre kamera, eftersom det bakre fotografiska facket, som består av två sensorer och en större central, kanske från 108 megapixlar, kommer att kunna rotera framåt vid behov och låta selfies ha samma kvalitet som andra bilder.

Av denna anledning har telefonens överdel inga knappar eller andra funktioner: volymvippa hittar boende på vänster sida, den lägre rymmer högtalare, platsen för simkort och den USB C-port för laddning och dataöverföring, medan höger sida rymmer två knappar och, om en nästan säkert är den för att slå på och av, kan vi anta att den andra kan användas eller att återkalla Assistent, eller bara för ta bilder, men vi kommer att kunna berätta mer när (och om) Denna patenterade modell kommer in i produktionsfasen.

Via: LetsGoDigital

Relaterade artiklar

Back to top button