Xiaomi kan lansera Mi Note 2 i juli, men under tiden förklarar det varför det hatar vatten

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi kan lansera Mi Note 2 i juli, men under tiden förklarar det varför det hatar vatten

Xiaomi Mi Note 2 kan komma i juli. Den förväntade efterträdaren till top of the range phablet av det kinesiska företaget (Mi Max är varken en topp i sortimentet eller en phablet) bekräftades av företagets VD, Lin Bin, som faktiskt inte kallade honom vid namn och efternamn, och talade bara om “top of range coming soon”, men med tanke på att Mi 5 redan har funnits bland oss ​​i månader är Mi Note-serien den enda som saknas.

Om vi ​​skulle lita på rykte även gamla kan vi också ifrågasätta Mi Note edge, rent fiktivt namn på en hypotetisk Xiaomi smartphone med böjda sidor, vars ankomst har förutspåtts under en tid. Den längsta möjligheten är att Lin Bin inte syftar på en smartphone, utan på sitt företags första bärbara dator, som ska komma i juli.

Kort sagt finns det olika möjligheter, men för tillfället gäller den vi anser mest troligt Mi Note-serien, böjd eller inte.

Så förvänta dig en senaste generationens Snapdragon-processor, en RAM-mängd på minst 4 GB och en förstklassig fotografisk sektor, som enligt vissa också kan innehålla en dubbel bakkamera.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi 5 i keramik tillgänglig i Italien

En funktion är dock säker på att det inte kommer att finnas: impregnering. Lin Bin har verkligen bekräftat att vattentålighet det har inte varit och kommer inte att vara snart i Xiaomis planer, huvudsakligen av två skäl. Å ena sidan räcker även en liten skada på smartphonen, kanske omärklig för användaren, för att äventyra dess vattentäta integritet; på den andra kostnaden för att lägga till denna certifiering är för hög.

Bin talar om 20-30 % mer på slutpriset, en procentandel som ärligt talat verkar överdriven, och som vi knappast förväntar oss att Xiaomi-kunder kommer att vilja betala, med tanke på det (nästan) alltid låga priset på dess modeller. Känner du bristen/behovet?

Relaterade artiklar

Back to top button