Xiaomi inbjuder dig att “gå bortom” Huawei P20

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi inbjuder dig att “gå bortom” Huawei P20

Huawei eller Xiaomi? Det är ett trevligt dilemma. Vi pratar inte så mycket om valet av ett eventuellt köp, utan om att bestämma vilken presentation vi ska gå på. Båda kinesiska företagen har valt datumet den 27 mars för att officiellt avslöja sin senaste topp i sortimentet för världen. Och båda har satt starttiden för sändningen till 14:00.

Om någon bara ville se ett märkligt sammanträffande i allt detta tog Xiaomi själv hand om att ta bort alla tvivel med en provocerande tweet. Faktum är att om Huawei frestar oss med ett “Se mer med AI”, framkallar Xiaomi en torr “Beyond AI” för presentationen av sin Mi Mix 2S.

Utöver dessa små, nästan barnsliga skillnader kommer P20 att presenteras i Paris, medan Mi Mix 2S kommer att avslöjas i Shanghai som ligger flera timmar före Europa (+6 med Italien för att vara exakt). Så trots de två händelsernas samtid på papper kommer presentationen av Xiaomi i verkligheten att äga rum mitt på morgonen för oss européer.

Vill du vara först till varje pris eller ett val av komfort? Alla tänker som de vill. I vilket fall som helst kommer intresserade parter att kunna närvara vid presentationen av Xiaomi Mi Mix 2S via live på Facebook eller YouTube.

Relaterade artiklar

Back to top button