Xiaomi-huvudet fångat med iPhone

Xiaomis VD Lei Jun fångades med en iPhone. Chefen för en stor smartphone-tillverkare på Weibos sociala nätverk har rekommenderat flera böcker att läsa. Vanligtvis upptäcker och anger nätverkssystemet online modellnamnet på smarttelefonen som används för publicering.

VD Xiaomi

Så användarna märkte att själva inlägget publicerades med hjälp av Apples företags gadget. Händelsen utlöste en storm av indignation från Xiaomi-fans, som tror att detta faktum talar om kvaliteten på företagets smartphones. Lei Jun raderade snart sitt inlägg och publicerade det på nytt, men den här gången med sitt företags smartphone.

Lei Jun använder en iPhone

Investeringspartnern för tillverkaren Pan Tszyutang skyndade sig att försvara Xiaomos chef. Han kallade det hyckleriskt varje uttalande från en VD eller chef för en stor smarttelefontillverkare att de aldrig hade använt ett Apple, Samsung eller någon annan enhet från ett konkurrerande varumärke. Pan Jiutang förklarade att detta gör det möjligt att övervaka och förbättra innovation.

Huawei-grundaren uppgav tidigare att han beundrar Apples ekosystem. VD för Realme sågs på Twitter förra året med en iPhone. Li Nan, en tidigare verkställande direktör för Meizu, avslöjades ha bytt till iPhone efter att ha lämnat företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button