Xiaomi hoppar över en åktur: hejdå Mi7, det nya toppsortimentet skulle heta Xiaomi Mi8

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi hoppar över en åktur: hejdå Mi7, det nya toppsortimentet skulle heta Xiaomi Mi8

Glöm allt vi har sagt hittills, för det kanske inte längre är sant: Xiaomi Mi7 finns inte och kommer aldrig att komma ut på marknaden. Om du redan är orolig, vet dock att det inte finns något att frukta. Modellen hittills känd som Mi7 är äkta och är nu nästan redo att lanseras, bara den ska heta Xiaomi Mi8!

Detta är bomben som kom för några minuter sedan i händerna på Hinshal Sharma, en välkänd expert som läcker ut kinesiska produkter, som publicerade en ganska vältalig bild på Twitter. På skärmdumpen kan du se en stor “8“som ett tecken på erkännande av den nya Xiaomi toppserien, och läckaren själv bekräftar att det kommer att vara hans eget Mi8 det officiella namnet.

Även om det kan tyckas konstigt, är det en figur som inte valts slumpmässigt, men förmodligen önskas av företaget för att värdigt fira sin 8 år av livet. Uppoffringen av linjäritet som Mi7 tillåter skulle därför vara acceptabelt till förmån för denna numeriska koppling till Xiaomis födelsedag, och skulle också tillåta oss att driva mer när det gäller produktmarknadsföring.

Den nya Xiaomi Mi8 det bör presenteras inom denna månad, kanske den 23 maj som väntat för några dagar sedan, men för närvarande finns det inga officiella bekräftelser ännu. Bortsett från den nödvändiga försiktigheten verkar nyheterna om det nya produktnamnet vara tillräckligt pålitlig, men gillar du verkligen det här numreringshoppet? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button