Xiaomi från Media World i Italien: Redmi 3s och Redmi Note 3 överraskning dyker upp

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi från Media World i Italien: Redmi 3s och Redmi Note 3 överraskning dyker upp

Ett par Xiaomi-smarttelefoner kommer med överraskning till MediaWorlds onlinekatalog. Dessa är Rexmi 3s och Redmi Note 3, båda säljs som “importerade produkter“från Europa, men också med stöd till våra nätverk LTE (ja, det finns också det ökända gänget 20). Det konstiga är att i alla fall Xiaomi inte officiellt säljer någon smartphone i Europa, och vi har inte en exakt uppfattning om hur dessa två smartphones kom till MediaWorld-katalogen, inte heller kommer andra att anlända eller om det bara kommer att vara en improviserad sak.

DE priserbland annat är de inte alls konkurrenskraftiga. Redmi 3s från 16 GB är i själva verket 149 €, medan Redmi Note 3 från 3/32 GB stiger till 229 €, och båda finns redan ett tag till lägre siffror hos olika tredjepartsåterförsäljare i Italien.

Naturligtvis är MediaWorld-utställningen en av de berömda, och om Xiaomi-smarttelefoner någonsin skulle komma till sina butiker skulle det verkligen vara bra. lyft i reklamtermer, men vi är ännu inte redo att bryta balansen, särskilt eftersom vi inte vet det exakta ursprunget till dessa modeller som nu säljs online.

Uppdaterad: MediaWorld har sänkt priset på de två smartphones.

Relaterade artiklar

Back to top button