Xiaomi förbereder sig för att ta med Oreo 8.1 på Mi A1 och att lansera de nya Redmi 6 Pro, Mi Max 3 och Mi Pad 4

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi förbereder sig för att ta med Oreo 8.1 på Mi A1 och att lansera de nya Redmi 6 Pro, Mi Max 3 och Mi Pad 4

Det är så många arbeten som pågår hos Xiaomi, både när det gäller de nya modellerna som fortfarande är under utveckling och för de som redan har lanserats på marknaden. Enligt de senaste nyheterna förbereder det kinesiska företaget presentationen av det opublicerade Redmi 6 Pro, Mi Max 3 Och Mi Pad 4men det finns också goda nyheter för ankomsten av en stor uppdatering på Mi A1.

Löftena för uppdateringen till Android 8.1 Oreo av Xiaomi Mi A1 har redan gjorts i några månader, men det verkar som att testerna för versionen har börjat först nu Sluten beta. Vissa testare testar redan den nya firmware, som inkluderar de senaste säkerhetskorrigeringarna men inte diskantstöd.

Ankomsten till en stabil version av denna nya mjukvaruversion kommer troligen att ske först i slutet av månaden eller till och med i början av månaden juli.

Under de senaste veckorna har det verkligen inte saknats rykten om dessa enheter, vilket fortsätter att väntas för den allt mer förestående officiella lanseringen.

I källkoden för officiella webbplats från Xiaomi några referenser till Redmi 6 Pro, Mi Max 3 Och Mi Pad 4vilket bådar gott för deras ankomst under de kommande veckorna.

Vi har redan pratat om Mi Pad 4 och Mi Max 3 i våra tidigare artiklar. I det här fallet lägger vi bara till att den nya smarttelefonen från Mi Max-serien kunde integrera en irisskanner och den trådlös laddningäven om det för närvarande bara är obekräftade rykten.

Situationen för Redmi 6 Prosom borde vara den berömda enheten med hack felaktigt kallad Redmi 6, vilket diskuterats mycket de senaste veckorna. Det kommer förmodligen att bli en kraftfullare version av den riktiga Redmi 6 som tillkännagavs för några dagar sedan, kanske med SoC MediaTek Helio P60. Resten av specifikationerna bör vara de som redan setts under certifieringen på TENAA.

Ett officiellt lanseringsdatum saknas fortfarande, men tydligen borde vi nästan vara där.

Alla nya Xiaomi-modeller bör presenteras under loppet av månaden julimen för mer information råder vi dig att fortsätta följa oss och inte missa nästa nyhet.

Relaterade artiklar

Back to top button