Xiaomi förbereder ett stort evenemang i Kina: kanske trots allt kommer vi att ha både Mi7 och Mi 8-årsjubileum (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi förbereder ett stort evenemang i Kina: kanske trots allt kommer vi att ha både Mi7 och Mi 8-årsjubileum (foto)

Under de senaste dagarna har vi ofta pratat om de påstådda egenskaperna hos Xiaomis nästa topp i sortimentet, som ursprungligen identifierades med namnet Mi7, vilket senare förnekades. Idag ger vi dig ytterligare nyheter om affären som kan stjälpa delvis vad som sades tidigare: vissa bevis har dykt upp på nätet som tyder på den förestående ankomsten av en eller två Xiaomi-smarttelefoner, varav en kan vara en specialutgåva för det kinesiska företagets åttonde årsjubileum, som vi redan har pratade.

Siffran 8 har mycket tur i kinesisk kultur, eftersom det är representativt för välstånd och rikedom, och för detta har Xiaomi för avsikt att fira sitt åttaårsjubileum med stil: vissa bilder läckt på nätet, det första fotot du ser på Galleriföreslår anordnandet av ett stort evenemang för 31 maj i Shenzen, som kunde rymma upp till 5 000 personer (2 000 sågs för lanseringen av Xiaomi Mi MIX 2S). Under detta event kunde företagets nya topp i sortimentet lanseras såväl som många andra produkter.

Tvivel om namnet på den här toppen av sortimentet tjocknar: vissa bilder, i galleriet men också visade i vår tidigare artikel, gör tydliga referenser till den nya Xiaomi Mi8 eller I 8-årsjubileum både i det officiella forumet och i Mi Store. Dessutom har en påstådd också dykt upp försäljningsförpackningar av den framtida smartphonen som visar en omisskännlig siffra 8 på ovansidan (fjärde bild i galleriet). Den nya enheten från den kinesiska tillverkaren skulle kunna integrera en 3D-modul för ansiktsigenkänningsom visas i den femte bilden nedan, bekräftas också av frontpanelen som visas i nästa bild.

Å andra sidan vet vi inte om Xiaomi helt kommer att hoppa över linjäriteten i nomenklaturen och överge namnet Mi7 till förmån för Mi8 eller om det kommer att presenteras båda två: en Mi7 och en något reviderad hyllningsutgåva som heter Mi8 eller Mi 8th Anniversary. Därför kommer de hypotetiska 5 000 åskådarna som kommer att delta i Xiaomi-evenemanget i Kina säkerligen att se presentationen av fler enheter: åtminstone en smartphone och en träningsspårare, förmodligen Xiaomi Mi Band 3.

Vi påminner dig om att ingen av de rapporterade uppgifterna kommer från officiella Xiaomi-kanaler och därför kommer vi att lära oss de definitiva detaljerna efter att händelsen har ägt rum, och erkänner för Xiaomi, om han ville, framgången med överraskningseffekten.

Relaterade artiklar

Back to top button