Xiaomi förbereder en ny low-end smartphone, men den ser inte särskilt bra ut (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi förbereder en ny low-end smartphone, men den ser inte särskilt bra ut (foto)

A ny Xiaomi-smartphone, med det märkliga namnet “StRaKz” (ja, med versaler S, R och K), den sågs på Geekbench. Telefonen verkar vara utrustad med Snapdragon 625, en äldre men välskött SoC, men den fick det ganska låga poäng. Som du kan se från bilden i slutet av artikeln, trots 4 GB RAM och närvaron av Android Oreo 8.1 StRaKz, gick det faktiskt inte längre än 902 poäng i single-core-läge och 1536 poäng i multi-core test.

Närvaron av några stora buggartänkbart från det faktum att basfrekvensen för processorn som testet rapporterade är 0 MHz. Snapdragon 625 har hittills använts av det kinesiska företaget i en uppsjö av medelstora enhetersom det blir med konsekventa försäljningsvolymer särskilt i tillväxtländerna.

För närvarande finns det inga detaljer eller bilder av denna svårfångade smartphone med ett konstigt namn (och ovanligt för Xiaomi), så vi kan bara anta att det är syftar till att erövra delar av marknaden även bland ingångsnivån.

Relaterade artiklar

Back to top button