Xiaomi förbereder en mobiltelefon med en Snapdragon 888+-processor och en 200 MP kamera –

Med lanseringen av det nya Qualcomm-chippet och det faktum att flera företag har bekräftat att de kommer att använda det snart, sanningen är att rykten av alla slag inte kunde saknas. Den sista som gick med var Xiaomi, ett av företagen som har lovat att använda Snapdragon 888+. Och allt kan peka åt samma väg, vi menar att vi i år eller tidigt nästa år skulle kunna njuta av lanseringen Xiaomi Mi Note 11

Även om detta inte kommer att vara den enda stora nyheten vi kommer att se i en av nästa toppterminaler från det asiatiska varumärket, eftersom vi blev överraskade av lanseringen i slutet av 10 år av Mi Note 108 med 2019 megapixelupplösning. vi pratar om en mobil enhet som överträffar denna sensor.

Mi Note 11, möjliga funktioner

Det här ryktet kommer från en välkänd ledare, Digital Chat Station, och enligt denna information som publicerats på Weibo kommer Xiaomi redan att arbeta på avancerad med Snapdragon 888+ … Nästa flaggskepp borde ha en ram med böjda kanter och ett borrat hål för en selfiekamera, vilket inte skulle vara en stor nyhet. Det som dock är mest slående är vad vi hittar på baksidan av en mobil enhet, särskilt i dess fotografiska del.

Xiaomi Mi Note 11

Faktum är att allt kommer att leda till att det kinesiska varumärket arbetar på en kameratelefon med huvudsensor 200 megapixlar … Även om det bara för några timmar sedan talades om möjligheten till en 192 megapixel enhet, är sanningen att den kommer att bli ännu större. Dessutom är det inte första gången som det har cirkulerat rykten om det möjliga utseendet på denna sensor, sedan för några månader sedan började ryktena om en toppmodern Xiaomi-mobil med dessa megapixlar.

Idag är det dock helt okänt när företagets nästa mobila enhet kan födas, även om det verkar som att den första Xiaomi-telefonen med Snapdragon 888+ kommer att anlända i december 2021 eller tidigt nästa år. När det gäller modellen kan inte ens källan som läckte denna information ange vilken telefon som slutligen kommer att väljas av tillverkaren för dessa komponenter. Så att vi kan komma till detta tidigare nästa generations Mi Note eller till och med tidigare än smartphonen som kommer att bli en del av Mi 12-serien. Så vi kan bara vänta med att reda ut våra tvivel.

Källa> Gizchina

Relaterade artiklar

Back to top button