Xiaomi firar 8 år av Mi Fans med ett fantastiskt erbjudande för Mi MIX 2: 399 € på Amazon och Mediaworld

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi firar 8 år av Mi Fans med ett fantastiskt erbjudande för Mi MIX 2: 399 € på Amazon och Mediaworld

Genom ett inlägg på sin officiella Facebook-sida har Xiaomi Italia lanserat en girig erbjudande för att fira åttaårsdagen av Mi Fans. Detta är en rabatt på 100 € på Mi MIX 2, som kan användas på Amazon Och Mediavärlden.

Trots tillkännagivandet av efterträdaren Mi MIX 2S – varav dock detaljerna om pris och tillgänglighet på vår marknad ännu inte är kända – förblir Mi MIX 2 en smartphone på absolut nivå, både för design gränslös på tre sidor, den välskötta konstruktionen och elegant design, både för hårdvaruplattformen baserad på Snapdragon 835, 6 GB RAM Och 64 GB internminne.

Till priset av 399 €, med en 24-månaders italiensk garanti och support, representerar det ett erbjudande som inte bör underskattas. För tillfället har Mi MIX 2 till det pris som anges av Xiaomi ännu inte dykt upp i Amazon- och Mediaworld-katalogen, men det är förmodligen bara en fråga om timmar. Det är inte ens klart om detta är ett tillfälligt erbjudande eller en definitiv prissänkning, men det är tveksamt det lönar sig inte att tvekaom du var intresserad.

Erbjudandet bör därför visas inom kort på sidan som länkas nedan håll ett öga på det.

Xiaomi Mi MIX 2 | Amazon Italien | 399 €

Relaterade artiklar

Back to top button