Xiaomi dominerar i Indien under årets första kvartal och börjar slå ett Samsung-rekord (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi dominerar i Indien under årets första kvartal och börjar slå ett Samsung-rekord (bild)

De 2017 Det har varit ett rekordår på internationell nivå för Xiaomi, med högsta ledningen som aldrig döljer att de förväntar sig resultat från 2018 ännu mer rosa. En framgång driven av mer och mer expansion global för den kinesiska producenten, vilket framgår av den nu allt mer effektiva landningen i Italien och Spanien. Det är dock ingen hemlighet att den verkliga guldgruvan – som fortfarande har makten för tillfället – är den indiska marknadendär Xiaomi har spelat in exceptionella siffror i detta första kvartalet 2018.

Sedan första kvartalet 2015, då dess närvaro i landet var marginell, har stora framsteg gjorts. Tänk bara att på den tiden dominerades marknaden av Samsungsom ensam ägde en tredje (33 %) av aktierna. Tre år senare är det dock Xiaomi som tittar på alla från topp till botten, med en stark 31 % av marknadsandelar, vilket representerar de bästa uppgifterna sedan det avlägsna första kvartalet 2015 av Samsung.

Som du kan se från grafen skapad av Canalys – som genomförde denna forskning – är tillväxten för den kinesiska tillverkaren kraftfull men framför allt konstant i nästan två år, så vi skulle inte bli förvånade om Xiaomi tog fart längre från Q2 2018 och slog rekordet innehas av den koreanska rivalen.

Slutligen bör det noteras att andra kinesiska konkurrenter, som t.ex Opo Och jag borspelar en långt ifrån sekundär roll på den allt mer blomstrande indiska marknaden. Mer information om Canalys analys på denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button