Xiaomi börjar reta sina fans med tanke på Android One-nyheter: kommer vi att se varandra dubbla?

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi börjar reta sina fans med tanke på Android One-nyheter: kommer vi att se varandra dubbla?

Efter tillkännagivandet av Xiaomis anordnande av ett lanseringsevenemang i Madrid för nästa 24 juli, har vi redan markerat datumet i rött på kalendern och noterat namnet på Mi A2. Även om den kinesiska tillverkaren ännu inte officiellt kommit i obalans, verkar det nu vara en hemlighet för Pulcinella, men vi väntar på helt otvetydiga signaler. Under tiden har dock Xiaomi startat reta hans fans på Twitter precis om den förestående ankomsten av Mi A1-efterträdaren.

Om Xiaomi i denna första tweet inte ville att nämna uttryckligen eller visa bilder av den nya Mi A2 – andra hemligheter med Pulcinella, eftersom vi nu vet allt och mer om honom – det är Mi A1 som gör äran, camping i mitten av bilden förhandstittupphängd över en labyrintisk bana som bildar figuren 2.

Xiaomi har också valt märka # 2är bättre än 1som vänder sig till användare som gillade Mi A1 och lovar dem att de kommer att älska dess efterträdare i ännu större utsträckning.

Men det kan också vara en referens från dubbel betydelse, eller också till lanseringen av två nya Android One-smartphones, inklusive att Mi A2 Lite redan läckt de senaste dagarna. Om räkenskaperna blir som vi tänker oss, om drygt en vecka vi får reda på det allt Xiaomi har i beredskap för oss.

Relaterade artiklar

Back to top button