Xiaomi Black Shark 2 skulle anlända med 12 GB RAM och ett nytt vätskekylsystem

I flera månader var Xiaomi Black Shark allas smartphone för snabba och kraftfulla spelare. Men tekniken går framåt och så här började teamet att hänga lite efter i prestanda.

Av denna anledning arbetar man redan med en ny version som skulle kallas Black Shark 2 och som förväntat kommer den att ta med den senaste tekniken, som anges i det berömda asiatiska sociala nätverket som vi känner till Weibo.

Där kommenteras att Black Shark 2 skulle anlända med ett nytt vätskekylsystem kallat Liquid Cool 3.0, av vilket ingen ytterligare information har givits, förutom att bekräfta en version med upp till 12 GB RAM, medan den mest grundläggande skulle ha 8 GB RAM.

Och som förväntat skulle den här smarttelefonen ha den snabbaste processorn som finns just nu, speciellt Qualcomm Snapdragon 855, för att uppnå högsta möjliga prestanda. Allt ovanstående skulle styras av operativsystemet Android 9 Pie.

Denna Xiaomi Black Shark 2 skulle identifieras som SKW-A0 och allt verkar tyda på att den skulle integrera samma 27W snabbladdningsstöd som vi ser idag i Xiaomi Mi 9, även om denna information uppenbarligen återstår att bekräfta.

Det senaste ryktet som hanteras om denna smartphone för spelare är att det skulle eliminera alla kanter som vi såg i den första Black Shark för att anpassa sig till den nuvarande trenden och därmed skulle skärmen uppta praktiskt taget hela frontpanelen.

Det förväntas att denna Xiaomi Black Shark 2 kommer att presenteras mellan april och maj i år, okänd för tillfället ett exakt datum. Kom ihåg att du kan läsa vår recension av den första Xiaomi Black Shark här.

Källa: Xiaomi4Mi

Relaterade artiklar

Back to top button