Xiaomi Black Shark 2 Pro läcker efter att ha passerat Geekbench

Den 30 juli hoppas vi att Xiaomi kommer att meddela oss kl Black Shark 2 Pro. Vi pratar om vad som skulle vara en vitaminversion av den aktuella Black Shark 2 (bara).

Medan vi väntar på dess officiella presentation är läckorna i centrum. Det är så vi nu inser att den här enheten Han passerade av Geekbench, en enhet som ägnar sig åt att upprätta olika tester till tekniska produkter, särskilt till det nya för framtiden.

Med de erhållna resultaten kan man uppskatta både effekten och några av de centrala egenskaperna hos dessa apparater. Och den viktigaste mobiltelefonen i denna anteckning var inget undantag.

Black Shark 2 Pro på Geekebench

Bilden ovanför dessa rader är en fångst som intygar det jag just sa till dig.

Där kan vi uppskatta det nästa spel smartphone från Xiaomi har kodnamnet blackshark DLT-A0 och skulle komma fram med – inget mer och inget mindre än – 12 GB RAM-minne. Dessutom kommer den att köras Android 9 Pie sedan den första dagen.

Snapdragon 855 Plus?

I bilden bekräftar vi att din processor är märke Qualcomm och innehåller åtta kärnor med en maximal frekvens på 1,78 GHz.

Det konstiga är dock att många tror att det faktiskt är av Snapdragon 855 Plus, även om den når 2,96 GHz. Förmodligen att vara en testenhet från Xiaomi bestämde de sig för att begränsa det … vem vet.

Trots detta är resultaten slående: 3.623 poäng i avsnittet Enkärnig och 11,367 tum Multi-Core. Det är få som redan pekar på en direkt kamp mot den också förväntade Asus ROG Phone 2.

Källa: Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button