Xiaomi bekräftar officiellt Mi MIX 2S: Snapdragon 845 och lanseras nästa mars 27 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi bekräftar officiellt Mi MIX 2S: Snapdragon 845 och lanseras nästa mars 27 (foto)

Efter en serie av rykte – som äntligen hade fått styrka och trovärdighet först nyligen – Xiaomi har bestämt sig för det officiellt bekräfta en av smartphones som kommer att lanseras: Mi MIX 2S.

Kanalen som valdes för tillfället var deras Twitter-profil, där Xiaomi lade upp en bild där ett sexsiffrigt nummer sticker ut – som inte borde vara någon annan än AnTuTu poäng markerade av enheten – följt av inskriptionerna Xiaomi Mi MIX 2S Och Snapdragon 845uttrycklig bekräftelse på smarttelefonens toppklassiga karaktär.

Den kinesiska tillverkaren kommer regelbundet att stå på startlinjen för MWC 2018 – som redan idag kommer att uppleva sitt klimax med Samsung-eventet, som du kan följa på våra sidor – men Mi MIX 2S ska inte vara med i spelet, som Mi7. Faktum är att bilden visar datumet för 27 mars, dagen som valts ut för den officiella lanseringen. Du kan utveckla nyheterna (hittills läckt) om design och resten av Mi MIX 2S-specifikationerna i vår dedikerade artikel.

Relaterade artiklar

Back to top button