Xiaomi bekräftar den dubbla kameran i Mi 5s, som i Kina kan börja från $ 299 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi bekräftar den dubbla kameran i Mi 5s, som i Kina kan börja från $ 299 (foto)

Det du ser i förhandsgranskningen är det första fotot som tas med Xiaomi Mi 5sden nya modellen av det kinesiska företaget som kommer att presenteras om bara fyra dagar, tisdag 27 september.

Bilden publicerades på det kinesiska sociala nätverket Weibo av företagets grundare, Lei Jun, som också indirekt bekräftade namnet Mi 5strots den senaste tidens tvivel om det.

På tal om bilder bekräftade en teaser från företaget närvaron av en dubbelkamera, som du kan se från den otvetydiga bilden som vi lämnar dig längst ner. Att döma av teasern verkar det som att de två linserna kommer att placeras vertikalt som på Redmi Pro, och inte horisontellt som tidigare antagits baserat på läckta renderingar.

Kom ihåg att de andra troliga specifikationerna för enheten definitivt är överst (Snapdragon 821, 6 GB RAM och 256 GB internminne), låt oss prata om priser.

Enligt vad som har läckt ut kommer versionen med 6 GB RAM och 64 GB internminne att kosta 1999 Yuan (dvs. motsvarande $299) medan varianten med 256 GB minne kommer till 2999 Yuan (cirka 449 $).

Vi avslutar med att specificera att priset uppenbarligen kommer att sjunka avsevärt vid köp från Italien och påminna dig om att mötet för att ta reda på allt om Xiaomi Mi 5s är satt till den 27 september.

Relaterade artiklar

Back to top button