Xiaomi bekräftar den dubbla bakre kameran för Mi6

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi bekräftar den dubbla bakre kameran för Mi6

Efter att ha officiellt meddelat när det kommer att presenteras ger Xiaomi oss äntligen lite mer officiell information om Mi6, dess nästa topp i sortimentet som kommer att se ljuset den 19 april.

Dubbel bakre kamera. Detta är ämnet för den första förhandstitt släppt av företaget, med en video som är svår att förstå för oss västerlänningar, både för språkbarriären och för de knappt begripliga bilderna (du hittar den här i alla fall, om du vill försöka förstå något).

Kontentan är att företaget har bekräftat de två kamerorna på baksidan, så det finns inga fler tvivel, och även teasers bör fortsätta under de närmaste dagarna, för att äntligen ge oss ett sätt att tänka på något konkret och inte om de många hypoteser de har åtföljt ankomsten av Mi6. I detta avseende kan sensorn som används av Xiaomi vara Sony IMX378 redan sett i Mi5s, men Xiaomi har inte berättat detta för oss, så ta det igen med den legitima fördelen av tvivel.

Utnämning till morgondagens teaser, erkänd och inte beviljad att den avslöjar något betydande, och i alla fall den 19 april tidigt på morgonen för lanseringen av den mycket efterlängtade Xiaomi Mi6.

Relaterade artiklar

Back to top button