Xiaomi arrangerar ett event för att lansera en smartphone den 25 april: Mi 6X kommer? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi arrangerar ett event för att lansera en smartphone den 25 april: Mi 6X kommer? (Foto)

Xiaomi har satt en presskonferens för 25 april i Kina. Ämnet för evenemanget kommer utan tvekan att vara presentationen av en ny smartphone som, även om det inte anges, kan vara den nya Xiaomi Mi 6X.

Nästa enhet från det kinesiska företaget som kan presenteras under evenemanget i slutet av månaden, av vilket vi kan se inbjudan i Galleri, har redan bytt till TEENA, det kinesiska elektroniska certifieringsorganet, och för detta kan vi ha en första indikation på de hypotetiska hårdvaruegenskaperna: display 5,99 tum Full HD + 18:9SoC Lejongap 2,2 GHz octa-core, 2 910 mAh för batteri, 4 GB RAM-minne för den första varianten e 6 GB RAM för den andra. För den fotografiska sektorn förväntas den dubbla bakre kameran med Sony-sensorer IMX376 från 20 MP + Sony IMX486 från 12 MP och en främre kamera med Sony-sensor IMX376 från 20 MP.

Enheten ska komma med Android Oreo 8.1 anpassad av Xiaomi med det vanliga gränssnittet MIUI.

Förutom den här enheten verkar det som att det kinesiska företaget också arbetar med lanseringen av nästa Min 7 Och Mi A2. Vi påminner dig om att denna information ännu inte har bekräftats officiellt, därför är den enda säkra nyheten den som rör evenemanget, för vilken vi kommer att hålla dig uppdaterad ständigt.

Relaterade artiklar

Back to top button