Xiaomi är seriös med Black Shark: spelsmarttelefonen går inte obemärkt förbi på Geekbench (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi är seriös med Black Shark: spelsmarttelefonen går inte obemärkt förbi på Geekbench (foto)

Vi har redan berättat om projektet Xiaomi relaterad till hans nästa (och första) smartphone från spelande, försöker följa i Razer Phones fotspår. Idag har vi andra nyheter ang Svart hajdetta bör vara namnet på det kinesiska företagets enhet, vilket bekräftar dess prestanda.

Enheten (kodnamn SKR-A0) testades enligt det välkända riktmärket Geekbench och fick ett bra betyg på 2452 i enkärnig e 8452 i multi-core-läge. Från detaljerna i testet, som du också kan se i vårt Galleriser vi också några av hårdvaruspecifikationerna som kommer att integrera nästa Xiaomi-spelsmartphone: SoC Snapdragon 845, 8 GB RAM och operativsystem baserat på Android 8.0.

För närvarande är detta all information vi kan rapportera till dig. Det är inte klart om Xiaomi kommer att släppa smartphonen under namnet Black Shark eller om det senare kommer att vara namnet på varumärkekontrollerat av samma kinesiska företag, dedikerat till sina spelsmartphones.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om all framtida utveckling av affären.

Relaterade artiklar

Back to top button