Xiaomi är den första tillverkaren i Kina för TV-apparater som skickas under första halvåret 2020

xiaomi mi tv-enheter levererade skivor 2020

Ett annat viktigt resultat hemma Xiaomi. Om smarttelefonförsäljningen också är stark på andra tjocka marknader, i Kina kolossen ledd av Lei juni återigen tar företräde när det gäller TV levereras i första halvåret 2020.

Xiaomi Mi TV har rekordet i Kina för enheter som levererats i 6 kvartal

xiaomi mi tv-enheter levererade skivor 2020 2

Om redan i slutet av året 2019 siffrorna var verkligen uppmuntrande, med tanke på de över 10 miljoner enheter som skickades inH2 2020 Xiaomi har återigen etablerat sig genom att köra över alla andra tillverkare i TV levereras. Den sanna spela in emellertid är det inte primatets, eller snarare delvis, utan det är det faktum att denna primat upprätthålls av Xiaomi Mi TV från ben 6 kvartal, så i balans dominerar varumärket sektorn från 1 och ett halvt år till denna del.

Framgången för Xiaomi Mi TV i Kina det är verkligen inga hemligheter och det är rätt Lei juni för att förklara ingredienserna i detta utmärkta resultat: “”.

När allt kommer omkring de sista TV produceras är faktiskt av hög kvalitet och generation efter generation förbättras produkten så bra som möjligt, samtidigt som konkurrenskraftiga priser bibehålls. Tänk bara påOLED Mi TV Master, flaggskepp av Xiaomi vilket är en koncentration av visuell kvalitet och smart funktionalitet som drivs av artificiell intelligens. Men också i programvara dessa TV-apparater lyser, som den senaste namngivna visade oss MIUI för TV 3.0. Och det verkar vara bara början.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button