Xiaomi anländer till Frankrike och tillkännager priserna på Mi MIX 2S och Redmi Note 5: kommer de att vara samma även i Italien? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Xiaomi anländer till Frankrike och tillkännager priserna på Mi MIX 2S och Redmi Note 5: kommer de att vara samma även i Italien? (Foto)

Väntar på öppnandet av den första officiella butiken italienskasom kommer att äga rum den 26 maj med en förhandsvisning redan den 24 maj, har Xiaomi officiellt landat i Frankrike redan idag öppnar en egen varumärkesbutik i Paris. Den officiella lanseringen av det kinesiska företagets produkter i Alperna ger mycket viktiga ledtrådar om vad som också kan hända oss, så låt oss gå och se några av de mest intressanta detaljerna.

Två av företagets mest intressanta enheter finns till försäljning i den parisiska Mi Store, nämligen Xiaomi Mi MIX 2S och Xiaomi Redmi Note 5. Båda finns i en internationell version och i två minnesvariantermed olika skärningar för RAM och internminne.

Nedan hittar du information om pris för den franska marknaden för de två smartphones, och vi råder dig att vara uppmärksam på siffrorna:

  • Xiaomi Mi MIX 2S (6/64 GB): 499 €
  • Xiaomi Mi MIX 2S (6/128 GB): 599 €
  • Xiaomi Redmi Note 5 (3/32 GB): 199,90 €
  • Xiaomi Redmi Note 5 (4/64 GB): 249,90 €

Om allt går som förväntat kan det vara de priser vi kommer att se för italienska marknaden.

Faktum är att även om det inte finns några officiella bekräftelser ännu, bör kostnaden i Italien vara ganska lik den som rapporterats ovan, även om det kan finnas små variationer.

Vad tycker du om dessa priser? Om de skulle bekräftas av oss också, skulle de locka dig? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button