xCloud förbättrar sina servrar –

X-serien i molnet

Som noterat av Ars Technica har Xbox Game Streaming uppdaterat sin serverfarm för att ge bättre prestanda när man spelar på distans. Resultatet är imponerande eftersom de första spelen som kommer in i ekvationen redan erbjuder högre upplösningar, fler bilder per sekund och bättre övergripande prestanda.

Ett spel i synnerhet, Yakuza: Like a Dragon, laddas nu nästan omedelbart och erbjuder redan grafikalternativ som högre upplösningar eller högre bildhastigheter. Uppdateringsprocessen fortsätter dock gradvis eftersom inte alla spel har fått förbättringar. Ori och Will Wisp tar fortfarande lång tid att slutföra, så detta kommer att bli en progressiv process som vi kommer att se gradvis.

Jag kan försöka?

Förbättringen har inte tillkännages officiellt, så vi kan ännu inte säga att detta är en funktion som är fullt implementerad. Det betyder att endast ett fåtal spel kommer att dra nytta av förändringarna, så om du vill testa är det enklaste att gå direkt till Yakuza: Like a Dragon och se om prestandan har förbättrats.

Hur som helst, du bör fortfarande ha tålamod tills allt är perfekt konfigurerat, så låt oss ge Microsoft en paus och låt dem slutföra hela processen tills de officiellt tillkännager det.

Spela Xbox Series X utan att köpa det

Xbox Series X-analys

Den här nya funktionen kommer att vara ett enormt uppsving för Xbox Game Streaming eftersom användare kommer att kunna spela med prestandan hos Xbox Series X utan att köpa den. Något särskilt spännande när tillverkaren lanserar en officiell Xbox One-app som låter dig spela i molnet direkt från föregående generations konsol.

Med den här appen kommer spelare som äger en av den tidigare generationens konsoler att kunna spela exklusiva Series X- och Series S-spel helt enkelt genom att ansluta i molnet, vilket utan tvekan helt kommer att förändra uppfattningen av äldre konsoler och att det kommer att tjäna till att överbrygga gapet mellan spelare som kan uppgradera till nya konsoler och de som inte kan.

Xbox Game Pass Ultimate, huvudperson

Återigen fortsätter Microsoft att visa att Xbox Game Pass Ultimate har blivit en nyckelingrediens för alla användare idag. Med möjligheten att omedelbart ta tag i alla Firts Party-spel och få tillgång till spelet i molnet, finns det ingen ursäkt för att inte ha ett abonnemang.

Relaterade artiklar

Back to top button