Xbox Stories, Team Meetings on Twitch, WWW Sale och mer –

Story Fever kommer till Xbox-appen

Stories är små filmer som vi kan dela med andra genom olika plattformar eller sociala medier. Instagram var en av de första som implementerade det, och andra som WhatsApp, Facebook eller Twitter tog inte lång tid att följa efter. Situationen håller dock på att spiralera utom kontroll.

Microsoft ville ansluta sig till denna hatade trend, och inom några timmar började nya berättelser träffa Xbox-appen. Dessa berättelser är i allmänhet desamma som på Instagram eller Twitter, men kommer att fokusera på videospel. Dessutom kan vi få dem att hålla mer än 24 timmar om vi vill.

För tillfället finns det ingen annan information än denna enkla tweet. Men allt tyder på att Microsoft har fallit under för charmen med dessa korta videor också.

Du kommer snart att kunna strömma dina Microsoft Teams-möten till Twitch och YouTube.

Under karantänen och ökningen av distansarbete har Microsoft Teams blivit ett oumbärligt verktyg för både personliga och professionella användare. Tack vare henne kunde de behålla kontakten med sina nära och kära och dessutom kunna arbeta hemifrån nästan som om de var på kontoret.

Microsoft fortsätter att utveckla alla möjliga funktioner för att förbättra Teams. Vissa av dessa funktioner är användbara och praktiska, men andra kan vara kontroversiella. Och en av de sista som gör att du kan koppla samman företagsnätverket med slutpunkter utanför organisationen, är ankomsten Stöd för RTMP-strömning

RTMP är ett öppet protokoll som är välkänt för streamare som tillåter appar att ansluta till streamingplattformar som Twitch och YouTube. Införandet av detta protokoll i Teams kommer att tillåta företag att sluta använda mellanprogram som OBS eller xSplit för att överföra data direkt från Microsofts programvara till sociala medier. Den här funktionen kommer att dyka upp i juli i år.

Du kan köpa originalkoden på world wide web.

Vad skulle Internet vara utan World Wide Web? Sir Tim Berners-Lee, känd som skaparen av WWW, bestämde sig för att sätta WWW källkod , en av de viktigaste delarna av Internets historia, säljs som NFT.

Om vi ​​har pengar över och inte har något emot att köpa abstrakta koncept som NFT kan vi satsa på det innehållet. Paketet vi kan ta emot innehåller:

  • Källkod skriven från oktober 1990 till augusti 1991
  • 30 minuter och 25 sekunders kodningsanimering.
  • SVG gjort i Python med all källkod.
  • Filen README.md som förklarar koden och hela processen genom vilken den skapades.

WWW-kod

Vi kan ta honom här.

Cortana gillar inte Windows 11

Cortana har, förutom AI i Halo, Microsofts personliga assistent som ingår i Windows 10. Denna assistent är designad för att hjälpa oss (eller åtminstone prova det) i vårt dagliga liv. Microsoft har alltid sagt att Windows 10 kommer att bli den sista versionen av operativsystemet och att vi aldrig kommer att se Windows 11. Hon ljög.

Cortana minns Microsofts löfte mycket väl och anser fortfarande att Windows 10 är den senaste versionen av operativsystemet. I den meningen att om vi frågar om Windows 11, kommer guiden att påminna oss om att det är det finns inte och kommer inte … Konstgjord burk, men Cortanas intelligens är ibland slående i sin frånvaro.

Relaterade artiklar

Back to top button