Xbox Series X minikylskåp, en Microsoft-produkt som alla spelare kommer att älska –

Xbox Series X Mini Kylskåp

Om du har följt Microsofts presentation på E3 2021 till slutet vet du redan vad som hände, men om det inte var det så berättar vi det så att du har en bra uppfattning om vad detta Xbox-formade kylskåp är. Det är inte så att Microsoft kommer att sälja hushållsapparater just nu.

När Xbox Series X introducerades officiellt av många användare, liksom många produkter som presenterades av andra företag (Apple och dess 2013 Mac Pro i form av en papperskorg eller en 2019 modell med utseendet av en ostlik remsa) tog det inte Microsoft mer än några sekunder för att se hur det såg ut som ett annat föremål. I det här fallet var det ett kylskåp.

Tack vare den rektangulära formen på monoliten såg många tydligt att denna nya konsol mycket som ett kylskåp eller kylskåp. Så många bilder av något skapades att det slutade med att bli ett populärt meme bland fans av videospelsvärlden.

Xbox X Series Frigorifico

För att ge det mer resonans och dra nytta av allt användargenererat innehåll gick Microsoft längre och skickade några kändisar som youtuber iJustine ett kylskåp i naturlig storlek i form av en Xbox Series X.

Det var redan ganska galet, och några månader senare började företaget tävla mellan varumärken på Twitter. Och så lovade han att han skulle väcka memen till liv, att de skulle göra ett kylskåp om de vann. Exodus? Tja, som du kanske redan föreställt dig eller visste, vann de.

Så just nu, under Xbox E3 2021-evenemanget, avslöjades följande hårdvaruprodukt från företaget officiellt: Xbox Series X minikylskåp.

Microsoft kylskåpsdelar

Bra sagt och gjort, Microsoft infriade sitt löfte och i slutet av 2021 Xbox Series X-format minikylskåp kommer att lanseras officiellt. Så om du någonsin har drömt om något sådant kommer du att ha din egen möjlighet, och vi erkänner att denna idé lockar många.

Det här är förstås ett minikylskåp, inte alls som ett kylskåp, som kan ersätta det man redan har i köket. Fast du frestar inte Microsoft att se om de piggar upp igen och gör det ändå.

Men detta minikylskåp kommer säkert snabbt att bli föremål för önskan för många spelare. Eftersom det är perfekt för dina lekrum, tar det inte lång tid och låter dig hålla läskburkar vid optimal temperatur. Åtminstone några för dessa dagar av last i några timmar eller för att bjuda in en vän när de går ut för att spela spel tillsammans.

Som framgår av bilderna, tio burkar med en kapacitet på 33 cl … Mer än tillräckligt med kapacitet, eller hur? Det finns dock data som inte lämnades eftersom det som sågs bara var små framsteg. Men det var nog för att många av oss redan ville ha det.

Vi har redan föreställt oss lanseringserbjudanden som “Köp ett Xbox Mini-kylskåp och få 6 månaders gratis Xbox Game Pass.”

Relaterade artiklar

Back to top button