Xbox Series S Bärbar skärm: 11,6-tums x-skärm –

Det speciella med produkten är att den bara behöver anslutas till konsolen för att fungera, så den kräver ingen extern strömförsörjning eller extra kabel. HDMI- och USB-kontakterna är perfekt i linje med kontakterna på konsolen, så du behöver bara docka xScreen och installera säkerhetsspärrarna som håller skärmen mot konsolen.

Naturligtvis kommer konsolen självklart att behöva sin egen kraft, så du är fortfarande beroende av en kontakt för att få den att fungera, men du kommer åtminstone att njuta av fullständig oberoende utan att behöva en gratis Smart TV för att spela hemma. Dess design gör att den också kan vikas och helt monteras, vilket gör den till ett fantastiskt tillbehör som ger lite självständighet till Microsofts lilla konsol.

Denna skärm har en totalvikt på 695 gram och inkluderar två stereohögtalare och kontroller som du kan använda för att justera ljudvolymen, ljusstyrkan och andra skärmparametrar.

Vart kan jag köpa det?

XScreen har startat sin finansieringsperiod genom Kickstarter, och för att få enheten måste du stödja projektet med AU $ 249 (ca. 160 euro förändra). Detta är ett mycket bra pris med tanke på integrationen den uppnår med konsolen, men du måste tänka på att för nästan det priset kan vi välja stora tum externa USB-skärmar som följande, som vi lämnar till dig nedan:

Produkten är en framgång eftersom de på några timmar samlade in 17 000 € 8 000 av de 249 329 som behövs för att starta skärmen i produktion. Tänk på att AU $ 210 dess Kickstarter-prissättning inte kommer att matcha det slutliga produktpriset eftersom denna xScreen kommer att säljas för det slutliga AU $ XNUMX-priset (ca € XNUMX om den ändras). Som du kan se i den officiella produktvideon verkar detta vara ett fantastiskt tillägg för oss, med vilket vi kan ta konsolen till vilket hörn som helst och fortsätta spela spelet vi just laddade ner från Xbox Game Pass.

Relaterade artiklar

Back to top button