WWDC 2021-förhandsvisning, appklipp och framtida visningsteknik på AppleInsider-podden

Den här veckan, på AppleInsider Podcast, vad som kommer på WWDC, säger Apple att Podcast-prenumerationer är försenade, nya visningstekniker kommer till framtida Apple-enheter och mer!

Apple har formellt berättat för podcastskapare att deras prenumerationstjänst har försenats och kommer att lanseras någon gång i juni. Ovanligtvis erkände e-postmeddelandet också att det finns pågående buggar i podcastleveransen och Apples Podcasts-app som Apple säger att de arbetar med att fixa.

Även om vi vet att Apple kommer att lansera prenumerationspodcaster, kan vi inte veta säkert vad det kommer att göra med framtida hårdvara. Icke desto mindre, nu när 12,9-tums iPad Pro använder en mini LED-skärm, finns det redan många rykten som förutspår att denna teknik kommer att komma till nästa MacBook Pro-modeller och fler enheter i framtiden.

Det är dock inte som om mini LED är perfekt, så vi undersöker några av de “blommande” problem som användare har sett på den nya M1 iPad Pro. Dessutom kör vi ner vilka Apple-enheter som redan använder OLED, LCD och så vidare.

Senast har båda dina värdar upplevt App Clips i det vilda. Det här är en funktion som debuterade i iOS 14 förra året men som inte har varit mycket offentlig.

App Clips tillåter användare att ladda ner en liten del av en iOS-app med begränsad funktionalitet som prioriterar hastighet och bekvämlighet. Istället för att köpa och ladda ner en hel app får du använda den funktion du behöver just nu.

Så till exempel kunde vi betala för gas med Apple Pay genom ett appklipp. Det var också en ganska sömlös upplevelse.

App-klipp är dock så förra året, och nu är 2021 års WWDC bara några dagar bort. Det är dags att skriva ner vad vi kan förvänta oss av Apple i både hårdvaru- och mjukvarumeddelanden.

Om du har frågor eller kommentarer om showen, twittra på @stephenrobles och @Hillitech, eller mejla oss här. Hitta oss i din favoritpodcastspelare genom att söka efter “AppleInsider” och stödja programmet genom att lämna ett 5-stjärnigt betyg och kommentera i Apple Podcasts.

Stöd showen på Patreon för att få annons-free avsnitt varje vecka, tidig tillgång till showen, och exklusiv innehåll endast för medlemmar! Läs mer på: patreon.com/appleinsider

Är du värd för en podcast som diskuterar teknik eller Apple-enheter och vill att en AppleInsider-anställd ska dyka upp som gäst? Meddela oss genom att skicka ett meddelande till: [email protected] så hör vi av oss!

Lyssna på vår HomeKit Insider-podcast som täcker de senaste nyheterna, produkterna, apparna och allt relaterat till HomeKit. Prenumerera på Apple Podcasts, Overcast, eller sök bara efter HomeKit Insider var du än får dina poddar.

  • Business Movers Podcast: Lyssna på Business Movers: The Enlightenment of Steve Jobs på Apple Podcasts, Amazon Music, eller så kan du lyssna en vecka tidigare och annonsera-free genom att gå med i Wondery Plus i Wondery-appen. Wondery Feel the Story.
  • Setapp: Gå över till setapp.com och få tillgång till hundratals otroliga Mac- och iOS-appar med en enda månadsprenumeration! Prova GRATIS i 7 dagar på: setapp.com
  • AirMedCare: AMCN Fly-U-Home ger dig bekvämligheten av ett hem när du behöver det som mest. Få ett presentkort på upp till $60 när du går med genom att gå till airmedcarenetwork.com och använda kampanjkoden ÄPPLE
  • Nebia av Moen: Nebia by Moen Spa Shower är Nebias mest avancerade dusch hittills. Använd kod appleInsider för 10% rabatt på Nebia-produkter! Besök nebia.com/appleinsider för att lära dig mer.

Prenumerera på AppleInsider på:

Följ alla detaljer om WWDC 2021 med den omfattande täckningen av hela veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive information om alla nya lanseringar och uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button