Windows-uppdateringsproblem Microsoft bör fixa 2021 –

Men det betyder inte att det inte finns några fel och problem i det, snarare tvärtom. Plus, när du tar hänsyn till det stora antalet användare som äger några av sina produkter, förvärras dessa problem. Detta är något som, hur skulle det kunna vara annorlunda, särskilt märks i världens mest använda operativsystem för stationära datorer, Windows 10.

Faktum är att detta är programvara som för närvarande körs på ungefär 1 miljard datorer, vilket inte är obetydligt. Därför bör det inte komma som någon överraskning att vissa användardatorer runt om i världen upplever vissa driftsproblem då och då. Men om det finns hinder som Redmond-företaget har stått inför över tid, är det uppgraderingar av operativsystemet. Detta är ett av de största problemen som Microsoft är, och vad många användare klagar mest på.

Det är därför de i många fall är rädda för ögonblicket då de kommer att tvingas installera nya versioner av systemet, mer eller mindre djup. Därför kommer vi i samma veva att prata om några av de förbättringar som företaget bör överväga i detta avseende. 2021

Fel på grund av inkompatibilitet mellan komponenter

Ett av de vanligaste problemen som vi vanligtvis hittar med dessa Windows-uppdateringar är relaterat till vissa inkompatibiliteter. De kan tillverkas med nästan vilken som helst PC-komponent , ljud, grafiksystem, Blåtand etc. Detta kan, som du förstår, leda till att komponenten slutar fungera, eller till och med till ett fullständigt systemfel.

Ännu mer kontroll över ankomsten av uppdateringar

Det är därför Redmond med tiden integrerar nya funktioner så att vi kan kontrollera utseendet på dessa element. Men för många är detta fortfarande inte tillräckligt, de vill ha fullständig kontroll. Det är sant att, trots de möjliga riskerna, alla är fria att göra med sitt lag vad de tycker är lämpligt. Följaktligen arbetar miljoner fortfarande med Windows 7 och allt detta utan officiellt stöd.

Det är därför kanske Microsoft helt borde tillåta användare att fatta beslut om ankomsten av Windows 10-uppdateringar.

Åtgärda nedladdningsfel från Windows Update

Och inte bara är de problem som vi kan hitta i uppdateringar som sådana, utan vi ser också fel i Windows Update. Det är en inbyggd systemfunktion som ansvarar för att leverera korrigeringar och uppdateringar till oss. Men oftare än vi skulle vilja misslyckas dessa nedladdningar. Uppdateringen är alltså ofullständig och förblir halvvägs, vilket kan leda till ytterligare problem för datorn.

Därför, och på grund av den enorma betydelsen av detta element, elementen Redmond från och med nu bör du ta hand om detta lite mer.

Relaterade artiklar

Back to top button