Windows 95-ljudet saktades ner 4069x, lycka i Minecraft, WordPress och mer –

Så här låter Windows 95-inloggning 4096 gånger långsammare

För några veckor sedan retade Microsoft Windows 11 genom att släppa en slow motion-video av Windows-inloggningsljudet, en video som konstigt nog var 11 minuter lång. Naturligtvis finns det användare för vilka den här videon inte räcker och som bestämt sig för att gå ett steg längre. Och om Microsoft-videon verkade för snabb för dig, saktade inloggningsljudet i Windows 95 ner 4096 gånger. Gör dig redo att njuta av över 7 timmars ljud som ursprungligen bara var några sekunder långt.

Det bästa av allt är att vi märker viktiga förändringar när vi går så att vi kan njuta av varje hertz.

Windows XP “Bliss” bakgrund, gjord i Minecraft.

Windows XP-bakgrunden är markerad före och efter Microsofts operativsystem. Utan tvekan har den gröna kullen blivit en symbol för operativsystemet till den grad att det finns Windows 10-användare som fortsätter att använda det. De lyckades till och med hitta den i Microsofts Flight Simulator!

Dessutom hålls all slags underhållning i denna fond. Det sista vi såg tar oss till Minecraft, där en användare känd som MetaEstika lyckades återskapa Microsofts bakgrund i Microsoft-spelet. Och sanningen är att det var underbart.

Vi kan bara tro att du kan använda RTX-versionen av Minecraft för att ge den ett mer realistiskt utseende. Vi kan ladda ner bakgrunden i högsta kvalitet från denna Reddit-tråd.

Har du en WordPress-blogg? Denna applikation kanske inte saknas på din PC

Fler och fler utvecklare uppmuntras att skicka in sina egna appar till Microsoft Store. Och en av de sista som gjorde detta var WordPress. Med denna nya app tillgänglig i Windows 10 Store kan vi skapa vår egen blogg eller hantera en befintlig sida mycket snabbare och enklare. Och oavsett webbläsare.

Utvecklare: Automattic, Inc.

Den nya appen har köp i appen vilket också gör att vi lättare kan hantera våra betalningar på WordPress.com så att vi inte slutar arbeta när som helst.

Uppdatering av program

För att hela systemet och programmen ska fungera på bästa möjliga sätt och utan problem behöver du se till att allt är i sin ordning hos oss. Mjukvaruutvecklare släpper ständigt nya versioner av programvara, några större med nya funktioner och andra mindre, serviceinriktade.

Om du vill kontrollera användningen av hårddiskutrymme, använd ett program du inte får missa. WizTree … Den nya versionen 4.01 är en mindre patch och fokuserar på att uppdatera översättningar, förbättra Treemap-funktionen och fixa några andra buggar i programmet. Dessutom är licenser upp till version 4.0 av programmet nu “livstid”. Vi kan ladda ner programmet härifrån.

Escaneo wiztree

Ett annat program som har fått sin beskärda del av uppdateringar är Glary verktyg … Den populära Windows Optimizer har släppt en ny version 5.168.0.194, specifikt inriktad på att optimera många av funktionerna i detta program. Dessutom passade de även på att fixa några buggar som kan leda till problem på vår PC. En viktig uppdatering som vi kan ladda ner från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button