Windows 7-nyckeln kan användas för att aktivera Windows 11 gratis –

Windows 7-nycklar fungerar i Windows 11

Windows 7 hade sina egna licenser (även om Vista-användare kunde köpa en ny nyckel med rabatt) och Windows 8 hade sina egna nycklar. Microsoft bröt dock formen med Windows 10. Detta operativsystem kunde, förutom att säljas separat, aktiveras med hjälp av originalnycklar Windows 7 och Windows 8.1 … Till en början borde den bara ha gällt det första året, även om det har gått 6 år och det är fortfarande möjligt uppgradera från 7 och 8 till Windows 10 gratis … Och det kommer att fortsätta att vara för Windows 11.

Nu när vi har de första versionerna av Windows 11 kunde vi se på egen hand hur vi annars kan aktivera Windows 11 om vi har den ursprungliga Windows 7- eller Windows 8.1-nyckeln. Det enda kravet är att det måste vara den ursprungliga återförsäljarnyckeln i fallet med en ny PC eller OEM om vi fortsätter att använda samma hårdvara. När Windows aktiveras låser vi upp låsta inställningar, vi tar bort vattenstämpeln för att aktivera systemet och vi kan noggrant testa allt som Windows 11 har att erbjuda oss, utan begränsningar.

De flesta användare föredrar att kompromissa med sin dator med dessa olagliga program istället för att betala för en licens för operativsystemet de använder varje dag. Något farligt och absurt, särskilt eftersom nycklarna som erhölls för över 12 år sedan fortfarande är giltiga för Windows 10, och de kommer att vara för nästa Windows 11.

Under aktiveringsprocessen har inte en enda rad ändrats

Windows 11 kommer inte att vara ett nytt operativsystem, men det finns fler och fler tecken på att det bara är ännu en uppdatering av Windows 10. Och aktiveringsprocess för operativsystem det här är ännu ett bevis på detta.

Som i alla versioner, när du installerar Windows 11, kommer guiden själv att be oss om en produktnyckel så att systemet aktiveras automatiskt efter att installationen är klar. Vi kan också fortsätta utan lösenord, även om vi i slutet kommer att använda ett begränsat system tills vi aktiverar det. V Windows 11 aktiveringsguide identisk med den i Windows 10. Vi kan hitta den i OS-inställningspanelen, och i den ser vi den aktuella licensstatusen och kan ändra den.

Windows-aktiverare har alltid varit ett gissel för Microsoft. Men företaget bryr sig inte heller om att förbättra aktiveringsprocessen eftersom aktivatorerna som redan finns för Windows 8 och 10 är fullt giltiga och funktionella i Windows 11. Ytterligare ett bevis på att internt förblir det samma SO med en ny länk.

Relaterade artiklar

Back to top button