Windows 11: Microsoft bekräftar bakgrundsbild –

Windows 11 är på riktigt. Och inte bara på grund av den läckta bilden av Microsoft, utan också på grund av den stora mängd bevis som företaget lämnar online. Börjar med konferens reklam bild , lider av referenser till nummer 11 (skugga, ljusvinkel, etc.), samt försök att utesluta från nätverket filtrerat genom ISO DCMA-förfrågningar eller länkar till Windows 11 i kod.

Microsoft har precis publicerat ett nytt tillkännagivande som påminner oss om lanseringsschemat för dess nya OS. Och tittar man noga så döljer den här annonsen mycket mer än vad man kan se.

Bild

Windows 11: allt som återstår att se

Det första som verkligen gjorde oss besvikna var att den nya teasern bara är 10 sekunder lång, istället för de förväntade 11. De 10 sekunderna är dock fulla av omnämnanden av det nya systemet. Den första av dessa kan ses i ögonen på en kvinna som dyker upp i teasern speglade den officiella tapeten detta nya operativsystem. Samma bakgrund som används som standard i den filtrerade ISO-filen i nya Windows.

Windows 11 teaser - Fondo confirmado

Men det var inte det enda som fångade vår uppmärksamhet. Om vi ​​tittar på samma scen förändras ljuset som reflekteras i kvinnans ansikte, det rör sig. Nya Windows kan hålla ännu mer än ett trumfkort i ärmen, samt ge oss nya bilder som t.ex. höjdpunkter och reflektioner , till operativsystemets nya utseende.

Som om det inte vore nog har Windows sociala medier format om sin image och antagit en bild tydligt inspirerad av detta nya koncept. Dessutom är titeln på teasern ” Se vad som händer härnäst för Windows “. Och detta “Lyssna” kan inte betyda något annat, att vi fortfarande har något att se i detta nya system, som naturligtvis kommer att revolutionera Windows.

Möt det nya Windows

Presentationen av det nya operativsystemet är planerad till imorgon, 24 juni 2021 kl. 05.00 spansk tid. … Även om vi fortfarande inte vet var presentationen kommer att streamas, troligen via YouTube eller Twitter. Vi kommer att hålla dig uppdaterad när vi lär oss mer information om denna presentation.

Och naturligtvis kommer vi att dela det live så att vi kan hålla dig uppdaterad om allt Microsoft lär ut om sitt nya Windows 11. Naturligtvis, även om det redan har ISO för den nya versionen, har det det fortfarande i rockärmen. ett märkligt trumfkort som vi kommer att bli överraskade med.

Relaterade artiklar

Back to top button