Windows 11 för XP, Ballmer’s Dance och Office 2021 –

Windows 11 är nytt eller är det bara makeup 10?

Eftersom vi kunde testa den läckta versionen av Windows 11, misstänkte vi en sak: operativsystemet är inget annat än Windows 10 som gått igenom plåt och färg. Det är inte ett nytt system, och det erbjuder inte hoppning, som det gjorde med XP och Vista, eller 7 och 8.

Nu finns det ytterligare bevis för att operativsystemet förblir detsamma med mindre ändringar. Det faller vanligtvis inte någon in att ändra binärfilerna i operativsystemet till binärfilerna i den gamla versionen, eftersom det mest troliga som kan hända är att det kraschar och inte startar. Såvida det här systemet inte är Windows 11.

En Reddit-användare har inte ändrat något mindre än explorer.exe-filen från Windows 11 för Windows 10. Och operativsystemet fungerar inte bara smidigt, utan har till och med fått ett nytt hybridgränssnitt.

Mer än en nyfiken detalj som inte gör något annat än att bekräfta att Windows 11 fortfarande är Windows 10 med uppdaterad kosmetika.

Devs, devs, devs: Ballmers dans blir viral igen

Steve Ballmer har varit Bill Gates högra hand i många år. När han lämnade företaget var det Ballmer som tog över ledarskapet för Microsoft tills han blev inbjuden att lämna företaget 2014 efter Windows 8-kraschen, och än i dag har Satya Nadella tagit över tyglarna.

Ballmer har alltid varit en mycket speciell person. Under sin karriär lämnade han oss med flera pärlor som följande. I början av Windows 95 gick affärsmannen upp på scenen mycket upprymd, hoppade och firade en dans som naturligtvis fortsatte att blomstra.

Vi får inte glömma de berömda “utvecklarna, utvecklarna, utvecklarna”. I en annan kommande presentation skrek Ballmer, klappade händerna och svettades som mest när han gjorde det klart att hans operativsystem tänker på utvecklare först.

Vi kan till och med se honom tillsammans med sin vän Bill Gates framföra temat “Nights at Roxbury”. Naturligtvis bra videor som kommer att gå till historien.

Kan du föreställa dig något liknande idag vid Apples lansering eller i tillkännagivandet av det nya Windows 11?

Planerar du att köpa Office 2021? Detta kommer att vara din låda (och du kommer inte att ha Clippy)

Medan Microsoft i allt högre grad försöker övertyga användare att byta till Office 365, ett lyx-som-en-tjänst-företag, kommer nästa version av denna svit återigen att marknadsföras som en enskild betalningsprodukt. Dyrare förstås.

Sanningen är att övergången från Office 2019 till Office 2021 inte kommer att vara för stor eftersom de flesta nyheterna kommer i form av uppdateringar. En av förändringarna som sticker ut mest i den här nya versionen är det helt mörka temat för program som Word eller Excel. Och det är vad Microsoft vill lyfta fram i lådan med detta paket.

Även om detta fält är obekräftat, är Aggiornamenti Lumia en välkänd Microsoft-ledare. Och så det är mycket troligt att detta är den riktiga lådan i 2021-versionen av Office. Naturligtvis indikerar det finstilta att det inte finns någon CD, DVD eller USB i den, utan bara en nyckel. Vi måste också ladda ner paketet från internet för att kunna använda det.

Windows 11 med XP-tema? Varför inte

Windows XP markerade “före” och “efter” i Microsofts operativsystems historia. Tillsammans med Windows 7 är det ett av de bästa operativsystemen i operativsystemets historia. Tyvärr, från och med 2014, stöds inte längre detta operativsystem. Och även om vi bestämmer oss för att ta risken finns det knappast någon programvara som skulle fortsätta att köra på den. Och många av dess beroenden fungerar inte längre.

Det finns dock användare som fortfarande saknar det legendariska gränssnittet för detta operativsystem. Och detta ledde till att Reddit-användaren skapade Windows 11 XP Edition … Som vi kan se, i enlighet med detta nya system, har, förutom bakgrunden och färgerna, startmenyn och aktivitetsfältet anpassats.

Windows 11 XP

Saknar du fortfarande XP? Jag skulle vilja att det här ämnet var verkligt.

Relaterade artiklar

Back to top button