Windows 10 Nyheter och intressen problem och krascher –

Microsofts nyhetsflöde kommer till användarna gradvis, i vågor sedan april förra året. Med det sagt ville Microsoft upptäcka och åtgärda problem i det här elementet tidigare, lansera det i massor för att utsätta alla Windows-användare i riskzonen. Tyvärr verkar det som att de som ansvarar för att kontrollera att allt går bra inte gjorde sitt jobb bra, och när KB5001391 patchen aktiverade detta element för alla användare, det vill säga då uppstod problemen.

Fel och andra problem i Windows 10 Nyheter och intressen

Efter att ha installerat de senaste Windows-korrigeringarna och startat om datorn fann många användare denna nya funktion aktiverad i operativsystemet. Ett betydande antal användare märkte dock att dessutom, nyheter och intressen ikon och text , och många andra objekt i det här aktivitetsfältet visas diffus efter installation av patchen.

Desperate Noticias Intresses W10

Dessutom är detta inte det enda problemet vi kan hitta. I nyheter och intressen fungerar själva, dessa fungerar inte korrekt … Vi kan till exempel anpassa våra likes för att se mer eller mindre nyheter relaterade till intressen, men nyhetsflödet kommer att fortsätta att rekommendera vad den vill. Vissa mycket grundläggande funktioner saknas också, som att visa listan över blockerade källor eller intressen och möjligheten att ångra ändringar.

Microsofts idé om att skapa sin egen Google Discover är inte så ogenomtänkt. Men det gick tyvärr inte att implementera det mer felaktigt.

Interimfix (med ytterligare en ny bugg)

Microsoft har äntligen erkänt problem med det här objektet och lovar att arbeta på en fix. Men vi kanske inte ser det förrän nästa kumulativa patchar för operativsystemet. Och det här är en lång väntan.

Om vi ​​upplever problem med aktivitetsfältet , eller så använder vi helt enkelt inte den här nya funktionen, vi kan dölja den för att inaktivera den. Det räcker med att högerklicka på aktivitetsfältet, välj alternativet “Nyheter och intressen”, och sedan väljer vi alternativet för att Inaktivera “.

Ta bort noticias W10

Insticksprogrammet försvinner från aktivitetsfältet och allt borde fungera bra igen. När Microsoft är klar med att felsöka den här funktionen kan vi återaktivera den precis som vi precis såg, men genom att välja det första alternativet.

Naturligtvis, om vi inaktiverar det, riskerar vi att stöta på ett nytt fel: ett problem med aktivitetsfältet i Windows 10 som kan orsaka fel och överlappande element.

Fel barra tareas W10

Relaterade artiklar

Back to top button