Windows 10 börjar bombardera dig med Windows 11-annonser –

Microsoft meddelade precis Windows 11 Windows 10-efterträdare som kommer med ett helt förnyat och förbättrat utseende och känsla, samt många interna ändringar som för närvarande ger bättre prestanda än sin föregångare. Även om det fortfarande finns tid (före årets slut) för detta nya operativsystem att börja nå användare, vill Microsoft att alla sina användare ska veta om de senaste månadernas frukter och alla nyheter.

Och naturligtvis finns det inget bättre sätt att göra detta än att bryta ditt ord och använda Windows 10 som din reklamplattform för Windows 11.

Windows 11-annonser kommer till Windows 10

Windows 10 har förstås aldrig stått ut som ett rent operativsystem, snarare tvärtom. Detta OS var från första början bra reklamplattform för Microsoft … Företaget har använt det för sina annonser, för att installera program som det vill ha som standard, och kort sagt för att irritera användare.

Nu när Windows 11 är officiellt och det finns relativt lite kvar att installera, ville Microsoft inte ge upp möjligheten att använda sitt Windows 10 igen i reklamsyfte. Under de senaste dagarna har användare av detta operativsystem börjat se annonser i meddelandefältet om detta nya operativsystem.

Om det fanns sporadiska annonser skulle ingenting hända. Men i vårt fall har vi redan fått två meddelanden om detta nya operativsystem. Den första förra helgen och den andra för några timmar sedan.

Det är uppenbart att Microsoft kommer att göra det bästa av sin reklamplattform för att marknadsföra sitt nya operativsystem med stor fanfar. Lyckligtvis, om vi inte vill se fler av dessa aviseringar, kan de enkelt stängas av.

Hur man döljer annonser

Om vi ​​inte vill se fler av dessa meddelanden och vi har annonser i meddelandefältet kan vi blockera det genom att högerklicka på det och välja alternativet ” Inaktivera alla erbjudandeaviseringar “.

Avaktivera publicering av Windows 11

Således kommer Windows 10 inte längre att visa fler aviseringar om Windows 11 eller andra Microsoft-program (som Ads from Teams).

Om vi ​​redan har missat meddelandet och inte är till hands kan vi göra detsamma i Windows 10-konfigurationsavsnittet. klick Windows-genväg + I öppna den och vi går till System> Aviseringar och åtgärder att öppna den.

Här hittar vi ” Erbjudanden “Och vi kommer att stänga av dess box för att hindra Windows från att visa oss sådana rekommendationer.

Avaktivera avisos sugerencias Windows 10

Låt oss inte bli förvånade över att se nya annonser med tiden, även om vi har inaktiverat aviseringar för dessa “erbjudanden”.

Relaterade artiklar

Back to top button