Wind erbjuder Samsung Galaxy S8 för endast 399,90 € till några lyckliga uppladdningsbara kunder

Note: We hope you enjoy reading this article: Wind erbjuder Samsung Galaxy S8 för endast 399,90 € till några lyckliga uppladdningsbara kunder

Nuförtiden har Wind uppladdningsbara kunder all rätt att höra av sig privilegierad. Men inte alla, tyvärr. Den orange operatören har verkligen lanserat en under den senaste timmen befordran som vi är säkra på kommer att tilltala de flesta av våra läsare: Samsung Galaxy S8 till en total kostnad av endast 399,90 €!

Som väntat riktar sig dock kampanjen inte till alla Wind uppladdningsbara kunder, utan endast till de som ska få ett sms från operatören som innehåller förslaget att gå med i erbjudandet. I detalj ger kampanjen för köpet i omgångar av en Samsung Galaxy S8 med 1 GB datatrafik ingårtill följande kostnader:

  • Förskottsbetalning på € 99,90
  • 30 månatliga avbetalningar på 10 € vardera

Den totala kostnaden är bara 399,90 €, ett pris riktigt fördelaktigt om du tror att i skrivande stund är det bästa onlinepriset för S8 minst hundra euro högre. Som redan nämnts är erbjudandet reserverat för några uppladdningsbara kunder som kommer att aktivera det senast den 15 november 2017endast genom automatisk debitering på kreditkort.

Några av er är bland de lyckliga vem fick sms?

Relaterade artiklar

Back to top button