Wind bekräftar priset på LG G5 i Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: Wind bekräftar priset på LG G5 i Italien

Vind har tagit med den nya i sin prislista LG G5, några veckor före ankomsten till Italien av den koreanska toppen av sortimentet, planerad till början av april. På så sätt har vi ett sätt att få en ny indikation på officiellt pris av smartphonen i sin italienska version, vilket den orange operatören rapporterar om 699 €bra eller dåligt i linje med vad vi redan hade sett.

LG G5 finns endast i 32 GB-versionen, i Silver eller Titan-färger, men det är också möjligt att ha smartphonen i prenumeration med ett par erbjudanden: 14 € per månad i 30 månader (149,90 € i förskott) med uppladdningsbareller genom prenumeration med Vind Magnum för 8 € per månad, igen i 30 månader och med samma förskott, vilket drar fördel av en större rabatt (310 mot 130 euro).

LÄS ÄVEN: LG G5, vår förhandsvisning (foton och videor)

Vi förväntar oss därför att priset vid lanseringen i Italien av LG G5, hos stora återförsäljare, sammanfaller med det som Wind rapporterar, men online kommer det säkert att vara möjligt att omedelbart ta del av billigare erbjudanden.

Så om du var intresserad av att köpa LGs nya topp i sortimentet är det bara en fråga om att ha lite tålamod, och vid lämplig tidpunkt kommer vi att peka ut de bästa erbjudandena som alltid.

Uppdatering 23/03: LG har officiellt bekräftat priset och lanseringen av LG G5 i Italien, inklusive LG Friends-moduler.

Relaterade artiklar

Back to top button