WileyFox, hejdå kan vänta: supporten kommer att fortsätta och även nya smartphones kommer

Note: We hope you enjoy reading this article: WileyFox, hejdå kan vänta: supporten kommer att fortsätta och även nya smartphones kommer

WileyFox är en brittisk smartphonetillverkare, som steg till rubrikerna för några år sedan tack vare lanseringen av modeller som integrerade Cyanogen OS. I Italien gick dess närvaro nästan obemärkt förbi, men vi har granskat modellen Storm och några av er kanske till och med har ägt en. Nyligen verkade hans historia ha kommit vid ändstationen på grund av svåra ekonomiska problem. Men a vrida har bytt kort på bordet.

Trots att företaget fortsätter att navigera i svåra vatten ringde en annan brittisk tillverkare STKmeddelade att de har tecknat ett avtal med WileyFox för användningen av varumärket. Den goda nyheten åtföljs av en ännu bättre sådan: STK kommer inte bara att ta hand om mjukvarustöd av nuvarande WileyFox-smarttelefoner som ägs av användare (Swift 2-serien kommer till och med att få Android 8.1 Oreo!), men också av garanti och hjälp efter försäljning.

Så om ägarna till en WileyFox-modell kan andas ut, siktar STK på att erövra nya användarebara använda varumärket.

Faktum är att tillverkaren redan har lanserat sin egen serie av smartphones, utan att dock få stor resonans ens hemma. Tack vare WileyFox berömmelse – som går tillbaka till tiden för partnerskapet med Cyanogen Inc. – kommer det att kunna öka sin synlighet. Inom en snar framtid kommer därför inte bara smartphones i Swift 2-serien att återvända för att cirkulera i Europa och Sydafrika, utan vi kommer också att se nya modeller märket WileyFox.

Relaterade artiklar

Back to top button