Wiko View 2 och View 2 Pro säljs officiellt i Italien från 199,99 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Wiko View 2 och View 2 Pro säljs officiellt i Italien från 199,99 €

Wiko View2 och View2 Pro äntligen tillgängliga i Italien

Milano, 22 maj 2018 – Wiko tillkännager idag tillgängligheten i Italien för View2 och View2 Pro, nyheterna om det franska företaget med 19:9 uppslukande display. Med Visa 2 Och View2 Pro Wiko för därmed den verkliga #LussoDemocratico till den italienska marknaden och förnyar sitt ofullständiga löfte till användarna att göra de senaste tekniska trenderna verkligt överkomliga för alla: med ett supertillgängligt erbjudande från och med 199erbjuder det franska varumärket de första 19:9 under 200allt tillsammans med en otrolig uppslukande och engagerande upplevelse, en elegant och extremt bekväm design, såväl som tekniska funktioner i toppklass.

DEtotal nedsänkning, i en verkligt premiumdesign

Utvecklad för att göra upplevelsen av Helskärmsvisning i 19:9-format, det nya gränssnittet anpassar sig perfekt till hela skärmen. En total fördjupning för användaren, som enkelt kan flytta mellan appar, innehåll och multimediafiler genom att hantera samtal, musik och dokument direkt från fältet högst upp på skärmen, samtidigt som han fortsätter att njuta av det övriga innehållet i den återstående delen av skärmen. Plats.

För att fullborda den otroliga 19:9-visningsupplevelsen har View2 och View2 Pro en elegant design, minimal det är mycket resistent. View2 Pro kännetecknas av exklusivitet Metall ram kombinerat med ett skal med kromeffekt, vilket minskar irriterande glorier och fingeravtryck. View2s kromkropp återspeglar också färgerna som omger den och ändrar på så sätt dess utseende vid varje tillfälle. Wiko-nyheterna finns tillgängliga i Färgerna antracit och guld. View2 finns även i den förfinade varianten grå.

Omedelbar ansiktsupplåsning

Till ett mycket överkomligt pris erbjuder den nya View2-serien det senaste inom tekniska innovationer, såsom Ansiktsupplåsningssystem för ansiktsigenkänningsom låter dig komma åt funktionerna i smarttelefonen på mindre än en sekundsom snabbt låser upp den med en enda blick.

Skarpa bilder och realistiska färger

För att fånga och dela de viktigaste minnena erbjuder den nya View2-serien enfantastisk fotografisk upplevelseför foton och videor som riktiga proffs: View2 har en 13 MP bakre kameramedan View2 Pro har en 16 MP dubbel bakre kamera utrustad med sensorn Sony IMX499, för tydliga, brusfria bilder varje gång. Dessutom 16 MP främre kameranärvarande på båda modellerna, ger perfekta och absolut skarpa selfies, bevis på alla sociala nätverk.

Med det nya View2-sortimentet blir det också lättare att ta gruppfoton med vänner eller fånga otroliga landskap, tack vare 120° vidvinkeltillgänglig på den bakre kameran på View2 Pro.

Riktiga PRO-foton och videor

Ljus och mörker kommer inte längre att vara ett problem med den nya View2-serien! Oavsett om ljusförhållandena är utmärkta eller dåliga tillåter de två nya Wiko-smarttelefonerna bilder som alltid är detaljerade och realistiskt ljusa, tack vare den höga kvaliteten på de främre kamerasensorerna, utrustade med en brännvidd på f/2.0 och innovativa Big Pixel-tekniksom genom att ändra pixelinställningen (4 i 1), gör att du kan fånga externt ljus mer naturligtökar ljuskänslighet för ett resultat fyra gånger ljusare.

Men inte bara: backkamera av View2 Pro skryter en ultrastor brännvidd på f/1,75 vilket ytterligare förbättrar upptagningen av ljus, för skarpa detaljer och ännu mer realistiska färger, också tack vare PDAF-teknik (Photo Phase Detection Auto Focus).som ger absolut ljusa bilder även under mycket svaga ljusförhållanden.

Inget mer brus och suddiga bilder!

Funktioner Instant Multi-frame Och OskarptGenom att aktiveras automatiskt låter de dig få perfekta bilder även i rörelse, vilket minskar eventuell oskärpa och brus.

Kreativa nyanser

Wiko View2 och View2 Pro tar fram den kreativa sidan av varje användare: de olika effekterna som finns i kameraappen, som t.ex. Live Porträttskärpa Och Livekonstnärlig oskärpa (tillgänglig på View2 Pro) låter dig redigera och anpassa bilderna efter din smak. Och innan du delar en selfie på sociala nätverk kan du ändra bilden tack vare funktionen Ansiktsskönhetfinns på båda enheterna.

Professionella videor, från alla vinklar

Och videorna? Aldrig varit så professionell, även med den främre kameran!

Kamerorna i View2 är utrustade med FHD-videostabilisering, som kan eliminera oönskade rörelser för stadiga, oskärpa bilder. Oavsett om det är under ett sportpass eller en resa med vänner, blir det mycket enkelt att fotografera live action med View2 och View2 Pro, tack vare funktionen Live Auto Zoomför detaljerade och perfekta videor, men också helt personliga.

Och för att få varje användare att känna sig som en riktig filmregissör, ​​det är det Slow motion (tillgänglig på View2 Pro-modellen) och Time Lapse (tillgänglig på View2 och View2 Pro) kommer att ge kreativiteten fria händer.

Garanterad kraft och smidighet

I hjärtat av de två Wiko-nyheterna är kraftfulla processorer Qualcomm® Octa-Corestöds av 3 GB RAM på View2 e 4GB RAM på View2 Pro, som säkerställer lyhördhet och smidighet, för en användarupplevelse utan avbrott eller nedgångar. Även anslutning 4G LTE Kategori 6 förbättrar prestandan för smartphones ytterligare för att tillfredsställa även de mest krävande användarna.

Kraftfull, för intensiv användning

För att till fullo njuta av en engagerande och absolut uppslukande upplevelse behöver du verkligen mycket energi: med batteri från 3000 mAhView2 och View2 Pro levererar kvalitetsprestanda med en minsta energiförbrukning, säkerställa så långt som en hel dags användning utan att behöva ladda.

Minnet inga problem!

Orolig för minnet? Oroa dig inte: foton, musik, appar och innehåll kan sparas i överflöd! Med 32 GB internminne (tillgänglig på View2) och 64 GB internminne (tillgänglig på View2 Pro), nyheterna från det franska varumärket tillåter ett stort lagringsutrymme, som kan utökas ytterligare tack vare kortplatsen för MicroSD, för att öka minnet upp till 128 GB (för View2) och 256 GB (för View2 Pro). Intuitivt, optimerat för en allt mer flytande användarupplevelse.

Betala med din smartphone

View2 och View2 Pro är designade för att göra den dagliga rutinen roligare och mer praktisk: tack vare chippet Integrerad NFCkommer transaktioner och betalningar att vara inom räckhåll för din smartphone.

Rörliga bakgrunder, jättekul!

För en verkligt uppslukande upplevelse erbjuder View2-serien också funktionen Levande bakgrund: genom att välja en av ramarna i sina favoritvideor kan användaren förvandla den till en riktig animerad bakgrund som kan avnjutas på den stora helskärmen i formatet 19:9.

Priser och tillgänglighet

Visa 2 finns i Italien till ett rekommenderat pris av 199,99 €.

View2 Pro kommer att vara tillgänglig i Italien från slutet av maj 2018 till ett rekommenderat pris av 299,99 €.

Visa 2

6 “HD + skärm

Helskärm 19:9

13 MP bakre kamera

Selfiekamera på 16 MP

Qualcomm® Snapdragon-processorTM 435, åttakärnig 1,4 GHz

3 GB RAM

32GB ROM (kan utökas upp till 128GB med MicroSD)

4G LTE kategori 6

3000 mAh batteri

Anpassat användargränssnitt

AndroidTM OreoTM

Ansiktsupplåsning och fingeravtryck

NFC

Dual sim

View2 Pro

6 “HD + skärm

Helskärm 19:9

Dubbel 16 MP bakre kamera med Sony IMX499-sensor, 120° vidvinkel

Selfiekamera på 16 MP

Qualcomm® Snapdragon-processorTM 450, åttakärniga 1,8 GHz

4 GB RAM

64GB ROM (kan utökas upp till 256GB med MicroSD)

4G LTE kategori 6

3000 mAh batteri

Anpassat användargränssnitt

AndroidTM OreoTM

Ansiktsupplåsning och fingeravtryck

NFC

Dual sim

Personliga tillbehör

Smart folio

För säker och intelligent användning av nya View2 och View2 Pro erbjuder Wiko det eleganta Smart folio tygfodral, som skyddar smartphonen och säkerställer en perfekt passform, samtidigt som den tillåter fri tillgång till aviseringar, synliga på övre fältet på displayen.

Pro Case

där Pro Case-fodral * säkerställer avancerat skydd av smarttelefonen, tack vare det styva bakskalet. Dessutom ger dess robusthet och den praktiska stöttåliga stötfångaren för displayen användarna en absolut säker, men också ergonomisk användningsupplevelse.

* Endast tillgängligt för View2 Pro

Härdat glas

Det härdade glaset som finns tillgängligt för de nya smartphones i View2-serien är ultrabeständig Och anti fingeravtryckoch ståtar med en 2.5D designför att till fullo njuta av ultrabredskärmsupplevelsen samtidigt som du säkerställer perfekt pekskärmskänslighet.

Relaterade artiklar

Back to top button